Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Samsung g800 i internet

122 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.12.2008. u 17:11

- Odma da kazem da ovi idoli koji pisu sace edit, pa stavi nesto glupo, nek zaobidju temu
- Da predjem na stvar, trazio sam na TRAZI, trazio na google al nema, kako da prikljucim internet na samsung g800.Slao sam onu poruku, i dosla je.Ispunim ime, prezime bla bla, i posalje mi kofiguraciju, instaliram i sta dalje ? Zvao bihnet levati neznaju objasnit, pitam jel se moze kako donijet njima gdje u postu da oni to naprave kazu da nemoze.
- Takodjer ni igre nemogu instal,kao ni mig33, sta god da stavim, il jar il jad izbaci nepodrzana datoteka
- Ovo za msn il igre nije bitno, ako neko zna usput vise me zanima net na mobu
- Hvala !
veoma jednostavno...nista na samsug nemoze samo ako prek neta skines aplikacije al insatal sa kompa nemoze
Jarane ja mislim da je do telefona NEZNAM OBJASNITI ZASTO TO JE SAMO MOJE MISLJENJE...

moja mama ima g800 i radi sve odlicno...

ali ipak ja mislim da je to do moba...

@Technophiliac:

veoma jednostavno...nista na samsug nemoze samo ako prek neta skines aplikacije al insatal sa kompa nemoze

@old_leon:

nije tacno to sto si reko kako kod moje mame sve moze svaku aplikaciju koju sam skino radila jee

Nije ti ovo tipa onih starih samsunga primjera radi E390 koji na sebe nista nije mogo...
imao sam ja samsung, sve sto prebacis sa PC-a na njega, pokazuje kao nepoznat format. Rjesenje je da sa telefonom odes na inertnet, i skines direktno. Jeste da vuce kredita, ali tako ti je, nokia ftw ^^
eh ovako sto se tice igrica i miga 33 evo ja cu ti objasnit ,mora moci MILIJARDU MILIONA HILJADA TRISTALIONA % xD ja znam koLko sam se je**o sa tim pa evo konacno da i ja pomognem nekom (nadam se da je to,to)

1. instal samsung pc studio
2. download Jad maker 1.5
3. www.mobile9.com skines jad file
4. otvoris jad maker i fino ubacis u onaj mali prozor Jar file i na mjestu gdje ti je bio destkop/neki folder tu ce ti doci jad
5. otvoris samsung pc studio i prebacis u other files oba file-a
6. kucas na mobu sl broj: *#9998*5282#
.6 i midnet
7. password : 235282
8. nadjes JAD file
8. instal
9 .Enyoj!

edit: da nebude sranja i citiranja mene ,ovo radio 1000$ na svakom SAMSUNG-u ali bas svakom

nadam se da sam pomogao...
Eh samo jos nesta da napomenem znaci nemoze bas svaka igra jer na samsungu je starija verzija jave al eto snaci ces se ti

-btw preporucio bih ti da www.getjar.com da se nepeglas oko konvertovanja

GL

edit : pojasnjavanje tacke 6 : ) znaci nakon sto si ukucao ovaj kod 9998 da neponavljam ( al da se odma zna on se kuca isto kao kad zoves nekoga xD nea da ulazis u neka sranja ,al mislim da si to skontao) eh nakon sto si to uradio otvorit ce ti se prozor i pisat
1.Library info
2. Native info
3.Install Midnet trazit ce ti password : 235282

ti ces otici na instal midnet,naci JAD FILE ,udarit na instal i uzivat : )
SheytaNell je napisao/la:
eh ovako sto se tice igrica i miga 33 evo ja cu ti objasnit ,mora moci MILIJARDU MILIONA HILJADA TRISTALIONA % xD ja znam koLko sam se je**o sa tim pa evo konacno da i ja pomognem nekom (nadam se da je to,to)

1. instal samsung pc studio
2. download Jad maker 1.5
3. www.mobile9.com skines jad file
4. otvoris jad maker i fino ubacis u onaj mali prozor Jar file i na mjestu gdje ti je bio destkop/neki folder tu ce ti doci jad
5. otvoris samsung pc studio i prebacis u other files oba file-a
6. kucas na mobu sl broj: *#9998*5282#
.6 i midnet
7. password : 235282
8. nadjes JAD file
8. instal
9 .Enyoj!

edit: da nebude sranja i citiranja mene ,ovo radio 1000$ na svakom SAMSUNG-u ali bas svakom

nadam se da sam pomogao...
Eh samo jos nesta da napomenem znaci nemoze bas svaka igra jer na samsungu je starija verzija jave al eto snaci ces se ti

-btw preporucio bih ti da www.getjar.com da se nepeglas oko konvertovanja

GL

edit : pojasnjavanje tacke 6 : ) znaci nakon sto si ukucao ovaj kod 9998 da neponavljam ( al da se odma zna on se kuca isto kao kad zoves nekoga xD nea da ulazis u neka sranja ,al mislim da si to skontao) eh nakon sto si to uradio otvorit ce ti se prozor i pisat
1.Library info
2. Native info
3.Install Midnet trazit ce ti password : 235282

ti ces otici na instal midnet,naci JAD FILE ,udarit na instal i uzivat : )
- de pojasni tacku 6 :S
pozdrav sheytanell ja nikako ne kontam ovo sa samsungom g800 i igricama,uradio sam kako si opisao ali na jadmaker ne mogu ubaciti nijedan jar fajl,i ne kontam kad trebam i kako ukucati onaj kod 9998...,daj dodatna pojasnjenja molim te,naskidao sam svega sa neta ali sta god prebacim sa racunara na mobitel ne fercera,imam i pc studio i jadmaker ali ne kontam kako sta treba odraditi pogotovo za ovo kucanje koda i nije mi jasno zasto jadmaker ne funkcionira
E sad,, ja sam probavao sve ovo kako pise, i patio se i nista nisam napravio, :*:*:*:*:* Sto je najgore sad mi ni PC Studio ne moze ostvariti konekciju

Takodje i kada ukucam ove kodove na phone javlja mi da je to nepostojece sranje...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.