Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internet problem

130 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.12.2008. u 19:47

Imam veliki problem net mi radi ali ne mogu igrati ni jednu Online igru ne mogu igrat wow a ni cs, imam dva kompa na drugom sve perfektno radi moze se igrati svaka online igrica

dok na ovom kompijuteru ne mogu igrat, neda mi se formatirati komp pa pomagajte, svaki server samo pise connecting,nerazumijem.

plz pomagajte
Koji ti je internet? Ako je ADSL reinstall drivere mrezne kartice a.k.a. Ethernet.
nc je napisao/la:
Koji ti je internet? Ako je ADSL reinstall drivere mrezne kartice a.k.a. Ethernet.
Monetov je meni internet nije ADSL
Cyne je napisao/la:
Monetov je meni internet nije ADSL
Kakav je to internet? Bezicni, dial-up, DSL? Ako ide preko mreznog adaptera na maticnoj, uzmi i reinstall mrezne drivere.
nc je napisao/la:
Kakav je to internet? Bezicni, dial-up, DSL? Ako ide preko mreznog adaptera na maticnoj, uzmi i reinstall mrezne drivere.
Neznam kako bi ti objasnio al imam Modem xD
Cyne je napisao/la:
Neznam kako bi ti objasnio al imam Modem xD
Pa ako ne znas kakav je modem onda ti ne mogu pomoci.
imam i ja monet,preko kablovske.poznat je po problemima,nazovi ti njih tamo u monet
hunt3r_ je napisao/la:
imam i ja monet,preko kablovske.poznat je po problemima,nazovi ti njih tamo u monet
Ma WoW i CS su mi radili otprilike prije 2,5 tjedna e odonda neradi
nc je napisao/la:
kablovski internet ima
@ontopic
prije sam imo monet,al suxaju

imas onaj zuti cd pa reinstall,ako nece ,zadnji kabal iz modema iscupaj,pricekaj 10min,pa ustekaj,imo sam isti problem,ako nista ,zovni sutra servis,rade subotom,ako ne dodju probaj ovo:
dobio si 2 kabla,jedan je usb,jedan je onaj nekakav levatski,ako ti je levatski ukopcan uzmi usb i ustekaj,ili suprotno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.