Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Ispricnica

426 pregleda · 43 odgovora · otvorena 22.12.2008. u 09:05

Nemojte trashat temu , samo lockajte !
Shkolarcima treba isprichnica , oni bjezhe sa nastawe radi gamersa , inache 5km je isprichnica , samo znachi isprintate , malo googlajte bolesti , mora bit na "latinskom" naziv bolesti napisan , potpis podebljate .. , napisete skroz gore frljavo vas datum rodjenja u ovom formatu. "11.22.1934" , Predate razredniku/ci ispricnicu. i odete sutat kantera.

Enjoy

@ androx :
de ti malo manje spamaj , 99% profesora u sarajevskim skolama je nepismeno, u ratu dobili diplomu , i ti mislis stvarno da ce razlikovat oni fus ispricnicu od prave ? , i mislis da cuvaju ? , najbolje oko tog znam .. zato nemozes me ubjedjivat u nesto sto nije istina ..
Kaze kod 99% profa upali...hmmm... Mozda su u tvojoj skoli profesori coravi ili su stvarno nepismeni.
U skoli gdje sam se ja skolovao ovo nije palilo al otom potom... ovo je nisko, nemate razlog da bjezite, sjedi kuci i uci a mojne stalno da sjedis za PC-om pa ti ovo "pomagalo" nece ni trebati ;)
U nas je to djabe.. Odem do doktorice, slažem boli me ovo ono, i da ti djabe 'potvrdu' da si bio bolestan bla bla.

Samo što moraju starci doci u skolu da opravdaju -.-''
smokii je napisao/la:
nemoj biti siguran, meni opravdala ferdana 5 casova sa fake papirom :p
Oces da te kazem Ferdani ? :*:*:*:*:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.