Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Comp Problem ?

110 pregleda · 12 odgovora · otvorena 20.12.2008. u 15:58

Kupio sam novo DELLovo kuciste i kad pokusam da uradim bilo\sta na njemu pishe mi ova stvar
"Window cannot access the ave the specified device,path,or file.You may not have the appropiate permissions to access the item " !

Zna li neko o cemu je rijec,tj nemam pristup nicemu jer nemam neko dopustenje ?!
Sta konkretno pokusavas?
Kakvo veze kuciste ima sa radom racunara,jedino ako si ti sta mjenjo pa vidi cabal od hdda dobro ukljucio u maticnu i naopako :D
Nemogu nista raditi na njemu ! Nemogu cak ni na control panel uci ,ama bas nista ! ^^
Tjesi me to sto mogu mrdati mish lijevo desno^^
Boozywoozy je napisao/la:
Nemogu nista raditi na njemu ! Nemogu cak ni na control panel uci ,ama bas nista ! ^^
Tjesi me to sto mogu mrdati mish lijevo desno^^
imo nekad isti problem tako mi je pocelo,a onda za jedno 7 dana se moglo otvoriti ali je uvjek trazilo open with:....
formatiro i sada je sve ok
"Window cannot access the ave the specified device,path,or file.You may not have the appropiate permissions to access the item " !

Mene nece ni ta pita ga ga otvorim sa nekim dr programom !

Nego jednostavno pishe to gore navedeno

Mene nece ni ta pita ga ga otvorim sa nekim dr programom !

Nego jednostavno pishe to gore navedeno
Sta uradis pa ti to pokaze? Loguj se kao administrator.
nc je napisao/la:
Sta uradis pa ti to pokaze? Loguj se kao administrator.
Nista,upalim comp,naravno upali se i odem npr na My Documents,kliknem da otvori i naravno pojavi se ono gore!
Nista,upalim comp,naravno upali se i odem npr na My Documents,kliknem da otvori i naravno pojavi se ono gore!
Ne znam fakat, vidi ima li ista na Google. Malo sam guglao, ljudima je pomagao format ali ti je to zadnje rjesenje. Pogledaj na netu, mozda ima jednostavno rjesenje za to.
udji u safemofe i obrisi sve acc-ounte od kompa i napravi jedan svoj ali da bude administrator i to bi trebalo rijesiti problem, ako sam dobro razumio
nigel92 je napisao/la:
udji u safemofe i obrisi sve acc-ounte od kompa i napravi jedan svoj ali da bude administrator i to bi trebalo rijesiti problem, ako sam dobro razumio
Ok,ajde objasni u crtama sve,gdje se sta nalazi...
Ok,ajde objasni u crtama sve,gdje se sta nalazi...
restartuj komp i pritisci F5 ( konstanto pritisci, ne drzi taster nego ga udaraj svakih pola secunde otprilike) i pojavice ti se crni prozor i idi na Safe Mode i sacekaj dok ocita, onda ce ti se bootovati windows i idi na control panel>user accounts>i onda napravi svoj account (ipak nemoj brisati ostale acc) i idi na ok, zatim idi na start pa na run i kucaj:
control userpasswords2 i kad ti se pojavi novi prozor samo oznaci polje Users must enter username and pw i idi na ok i restartuj komp i udji na novostvoreni acc

ali opet mislim da to nema nikakve veze sa kucistem ali probaj
Mislim da je to do brand masine zato sto je DELLova.
Jer kada mjenjas stvari u DELL masini moras njih tamo zvati da dodju nes ovo ono uglavnom sranja teska

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.