Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RUN DLL Error

109 pregleda · 9 odgovora · otvorena 18.12.2008. u 10:13

Kad tek upalim komp pojave mi se ova dva prozora..Ako znate sta je pomagajte molim vas

START

RUN

kucas MSCONFIG

IDES NA STARTUP

IKSLJUCIS SVE STO TI NETREBA

to jesto samo ostavis ANTIVIRUS I MSN i graficka i zvuk

Post dobio aplauz od vLexinho

eh ovako, prilikom cackanja u C: obrisao si ta 2 file i sada ti prijavljuje greske, ostaje ti jedino da nadjes ta 2 file-a na netu i ubacis ih u odgovarajuci folder ili da obrises citav taj program mywebsearch. . .sretno
Ma nista to ... idi kao sto je xE0N rekao ..

START

RUN

MSCONFIG

I ides Start Up i ugasis sve iz startupa ostavis antivirus i nebi se trebalo to vise poljavljivati

vLexinho je napisao/la:
Ma nista to ... idi kao sto je xE0N rekao ..

START

RUN

MSCONFIG

I ides Start Up i ugasis sve iz startupa ostavis antivirus i nebi se trebalo to vise poljavljivati

da druze, tako ces prikriti problem i nece se pojavljivati, ali ovako ga rijesavas 100%. . .
xE0N je napisao/la:
sorry , a mogu li znati zbog cega je ovaj post zasluzio aplauz ? :|

Mene samarate sta god da napisem , a ovo aplauz , ma brao svaka vam cast . :*:@

Mogu li ja upload conversation sa npr. xE0Nom i ja trebam dobiti aplauz od njega ? :*
lol

Novi moderatori - NULA ! (pojedinci)
xE0N je napisao/la:
START

RUN

kucas MSCONFIG

IDES NA STARTUP

IKSLJUCIS SVE STO TI NETREBA

to jesto samo ostavis ANTIVIRUS I MSN i graficka i zvuk
Post dobio aplauz od armin_hu

Ne mogu davati prave aplauze al evo bar ovako..:D
edinowskii je napisao/la:
sorry , a mogu li znati zbog cega je ovaj post zasluzio aplauz ? :|

Mene samarate sta god da napisem , a ovo aplauz , ma brao svaka vam cast . :*:@

Mogu li ja upload conversation sa npr. xE0Nom i ja trebam dobiti aplauz od njega ? :*
lol

Novi moderatori - NULA ! (pojedinci)
Hteo sam ga aplauz na gornjem postu... I pomesao sam...

Desi se..

Nista zlonamerno 
Postoji jos jedan nacin :

http://www.gamers.ba/forum/7/46961/rundll-pri-paljenju-kompjutera/

Venomus je napisao/la:
Pokusaj ovako , Start > Run , ukucaj Regedit.exe, eh sad , kad ti otvori Regedit.exe. Pokusaj upravljati sa HKEY_LOCAL_MACHINE
\Software
\Microsoft
\Windows

Kad dodjes u taj dio , pokusaj da pronadjes te potrebne dllove i onda samo sa desne strane pobrisi Rundll , taj koji je tebi potreban i rr racunar , samo je problem , ne znam gdje tebi dodje ovaj db7db1d6e-545-9f2c-0f69-d90b41ceccd0.dll i ovaj ispod njega vvlrvsdpbjlnywal.dll

SHELBY je napisao/la:
Umalo da i ja otvorim istu ovakvu temu. Naime, i ja imam NOD32 i on kad nadje file koji je zarazen i kojeg ne moze da ocisti, on ga automatski brise bilo da se radi o slici, clipu ili dll. file-u. Tako je i meni obrisao jedan dll. file i sad svaki put kad upalim comp. pojavi mi se ono kao kod "2good4u".
Sad sam slijedio tvoje upute i nasao sam dll. file koji je izbrisan i sta sad treba da uradim. Da li da samo idem desni click i delete ili sta vec???

Hvala unaprijed.

EDIT : Rijesio sam svoj problem zahvaljujuci Venomus-u.
Nasao sam dll. file pomocu Search-a koji je smjesten u nekom exe. fileu u kojem je opcija da kad upalim komp. podize i dll. file koji mi je izbrisan.
Onda sam samo izbrisao taj dll na desni click i pretpostavljam da sam tom exe. file-u, ustvari programu, samo iskljucio opciju da mi aktivira onaj dll sto mi je obrisan.
Samo rr kasnije i komp radi normalno, bez errora na pocetku.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.