Venomus je napisao/la:
Pokusaj ovako , Start > Run , ukucaj Regedit.exe, eh sad , kad ti otvori Regedit.exe. Pokusaj upravljati sa HKEY_LOCAL_MACHINE
\Software
\Microsoft
\Windows
Kad dodjes u taj dio , pokusaj da pronadjes te potrebne dllove i onda samo sa desne strane pobrisi Rundll , taj koji je tebi potreban i rr racunar , samo je problem , ne znam gdje tebi dodje ovaj db7db1d6e-545-9f2c-0f69-d90b41ceccd0.dll i ovaj ispod njega vvlrvsdpbjlnywal.dll
Umalo da i ja otvorim istu ovakvu temu. Naime, i ja imam NOD32 i on kad nadje file koji je zarazen i kojeg ne moze da ocisti, on ga automatski brise bilo da se radi o slici, clipu ili dll. file-u. Tako je i meni obrisao jedan dll. file i sad svaki put kad upalim comp. pojavi mi se ono kao kod "2good4u".
Sad sam slijedio tvoje upute i nasao sam dll. file koji je izbrisan i sta sad treba da uradim. Da li da samo idem desni click i delete ili sta vec???
Hvala unaprijed.
EDIT : Rijesio sam svoj problem zahvaljujuci Venomus-u.
Nasao sam dll. file pomocu Search-a koji je smjesten u nekom exe. fileu u kojem je opcija da kad upalim komp. podize i dll. file koji mi je izbrisan.
Onda sam samo izbrisao taj dll na desni click i pretpostavljam da sam tom exe. file-u, ustvari programu, samo iskljucio opciju da mi aktivira onaj dll sto mi je obrisan.
Samo rr kasnije i komp radi normalno, bez errora na pocetku.