Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

SCG versus BiH

783 pregleda · 22 odgovora · otvorena 11.10.2005. u 16:31

Jos je rano al da vidimo vasu prognozu za sutrašnji mech..

Eo dokaza kolko smo jaki, kad je Stankovichev transver vechi nego kada saberete sve transvere 1 postave nashe reprezentacije i josh 4 igracha na klupi. Nash najvechi transver Brazz0 0k0 5 miliona, al m0mci gl 0n Marakana...
Slicna tema je bila ! Ali nema veze hmmm... Stvarno navijam uvijek za svoju zemlju al ljudi treba biti realan od Srbije gubimo i gotovo !
Joj koliko je ova tema bila. Sutra ce Bosna zasigurno pobijediti i ici dalje.
kada se sve sabere i oduzme mi nemamo nikakvih sansi protiv SCG! oni dosada nemaju poraza u kvalifikacijama i primili su samo jedan go, zato nevidim zasto bi oni sad ispustili priliku da ne odu na svjetsko nakon toliko godina a pored svega igraju pred svojom publikom ! a sto se tice navijaca sretno svima nasim navijacima koji ce bodriti nasu repku u najodvratnijem gradu na svijetu i meni licno najmrzem ! samo su srbi kreteni napravili glupost tako sto ce na istoj tribini biti smjesteni i njihovi i nasi navijaci, tako da bi moglo doci do sukoba ali ja se licno nadam da nece !

ja se potajno nadam toj nekoj pobjedi ali veoma je tesko ostvarivo...
u svakom slucaju SRETNO MOMCI !!!

Jest da je Srbija duplo jaca al kad je Danska popila 3 sto nebi i Srbija pa ja ovdje Bosanci idu na SP2006 i gotovo.
$h3@r^Kh@n je napisao/la:
Joj koliko je ova tema bila. Sutra ce Bosna zasigurno pobijediti i ici dalje.

Hajde nemoj da kenjaš s tim "joj koliko je ova tema bila" prelistaj malo forum pa ces vidjeti da je samo 2 ili 3 puta spomenuta ova utakmica. To je malo tema jer ipak ova utakmica zavisi ocemol se vise plasirat na to SP.
Ma Bosna uzima, mora uzeti ...
Bice gusto bice 0:2
slesh je napisao/la:
Bice gusto bice 0:2

0:2 nije nimalo gusto

btw, scg ce pobjediti

0:2 nije nimalo gusto

btw, scg ce pobjediti
kada se sve sabere i oduzme mi nemamo nikakvih sansi protiv SCG! oni dosada nemaju poraza u kvalifikacijama i primili su samo jedan go, zato nevidim zasto bi oni sad ispustili priliku da ne odu na svjetsko nakon toliko godina a pored svega igraju pred svojom publikom ! a sto se tice navijaca sretno svima nasim navijacima koji ce bodriti nasu repku u najodvratnijem gradu na svijetu i meni licno najmrzem ! samo su srbi kreteni napravili glupost tako sto ce na istoj tribini biti smjesteni i njihovi i nasi navijaci, tako da bi moglo doci do sukoba ali ja se licno nadam da nece !

PODERITE GUZOVE SRBIJI NA MARAKANI U CIGANSKOM GNIJEZDU !!!

xpl.cartsky je napisao/la:

i mi smo samo jednom izgubili !

znas SiCG jest jaka al ovaj put smo se mi dokazali kao bolji i zasluzujemo baraz !

Moja je zemlja ovo , ponosam sam kao Bosanac ... samo naprijed BiH ... 87 minut S.Barbarez 0 - 1 !
1:2 [Barbarez,Bolić]

Bice mi 2x radost ako BiH pobijedi dobijam 80 KM (ako bude 2)

GL & HF momci
xpl.cartsky je napisao/la:

Bash divno od tebe..
Elem, na TV-u sam chuo da vam nece igrati 2 najbolja igracha jer su povredjena, od kojih je jedan Barbarez tako da ko god da je gore napisao Barbarez strelac, ****ga, nece moci
pajser je napisao/la:
Bash divno od tebe..
Elem, na TV-u sam chuo da vam nece igrati 2 najbolja igracha jer su povredjena, od kojih je jedan Barbarez tako da ko god da je gore napisao Barbarez strelac, ****ga, nece moci

To vas loze , BARBAREZ 0:1 87minuta

btw: Dali smo gol Spaniji i Belgiji u gostima , ZASTO nebi dali i SCG.

A sto se tice Stankovica , je**t mu mater ... radi toga su pozvali Konjica da mu nogu slomi ....hehe

Zadnji edit: 11.10.05 u 12:45:11

loze vas da ne igra barbarez

tome se mozete nadat', al koliko znam osim Bajica (zna se zasto) i MOZDA beslije koji je lako povrijedjen.. svi igraju..

gl hf guys ponovo, mi smo najjachi.. ono cega se bojim jeste vecih incidenata i ne daj Boze smrtnih slucajeva ako pobijedimo..
Bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna,bosna i samo bosna
ej ba ljudi bosna ima sanse i ne to male...jbg ja sam optimist pa mogu slobodno reci da ce bosna pobjeditit sa bar 1:0....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.