Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Defragment problem ?!

135 pregleda · 10 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 22:59

E ja mislim da ovo spada pod hardware (pise ako imam probleme sa pc :$ )

Pre par sekundi video sam temu vezanu za ovo i setim se da dok nesto ucim ... da stavim da mi se hard disk defragmentuje i ja sve tamo fino uradim(radio sam 100 puta) kad mi izbaci ovo :
Slika :

Stavio sam sliku na 800 * 600 ako bude velika jbg !

1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se.
I u mene je isto tako , sve dok nisam skinuo drugi program za defergmentaciju....posaljem ti link pa pm.

I nije ovo Hardware ovo je Software
Hardware je "tvrdi" dio računala , znaci kućiste , grafička , matična ...itd itd
Software ti je programski dio računala.
Meni se to uvijek pojavljuje kod Defragmentera u Windowsu.
Instalirao TuneUp Utilities 2008/2009, i ima u njemu TuneUp Defragmenter. S njim moze uvijek. Warez je pa potrazi. ^^
JoKeRrrr je napisao/la:
I u mene je isto tako , sve dok nisam skinuo drugi program za defergmentaciju....posaljem ti link pa pm.

I nije ovo Hardware ovo je Software
Hardware je "tvrdi" dio računala , znaci kućiste , grafička , matična ...itd itd
Software ti je programski dio računala.
Ty za ovo hardware and software (neradim puno oko toga.. ) !
A sto se tice teme posalji mi odma na pm i napisimi na gb ako ima nesto posebnoo u instalaciji !

Ako bude valjalo admini napisacu edit i lock temu!
pobrisi inbox okano,da ti posaljem ulities ,preko kojeg ces defragmentirat
aw aw

ili ne skidaj
Start > run (pokreni) > kucaj Start > Run > chkdsk /f i onda pritisni Y pa enter
pa ti si lud covjece.. pise ti fino.

Start > Run > chkdsk /f > Y
probaj prvo da uradis error check pa onda derfegment znam da meni nekad trazi check pa da onda tek mogu defregment
denka je napisao/la:
pobrisi inbox okano,da ti posaljem ulities ,preko kojeg ces defragmentirat
aw aw

ili ne skidaj
Start > run (pokreni) > kucaj Start > Run > chkdsk /f i onda pritisni Y pa enter
Mjau :$

E obrisoa sam sad inbox ali evo skino sam neki wiese disk sto mi je ovaj poslao stranicu pa sam ja prvi sto sam vido samo download

Pa sad on nesto brise sa pc eto valjda je to to ali i tebi denka hvala skinucu i ja ovo pa cu kasnije instal posto je ovaj wiese trial ...
Zilla je napisao/la:
pa ti si lud covjece.. pise ti fino.

Start > Run > chkdsk /f > Y
Edit : Pokusavam to ali nece Stisnem y pa enter nista stisne ovo sto ste pisali f - y - enter i nista
Ako nista probaj ovaj pogram , on ti je napravljen u istoj firmi (Piriform) u kojoj i CCleaner , za kojeg vjerujem vecina vas zna , tool je jako jednostavan , male velicine , i sto je najvaznije brzo defragmentuje

http://www.defraggler.com/

-------> Warez nije , program je free
ma brate jednostavno ... ides run> ukucas: chkdsk /f , kad zavrsi,reboot i onda defragas....

SRY na spamu al nisam vidio gornji post...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.