Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

yahoo webhosting

111 pregleda · 5 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 22:39

Pozdrav svim korisnicima GAMERS.ba portala.

Naime , problem je u Yahoo web hostingu , znači instaliram preko web hosting control-a , phpMyAdmin , normala kreiram user , editujem config_inc.php ... i izbaci mi error nakon svake instalacije :
"phpMyAdmin - Error

Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly.
" ...

Pokusao sam na jos par sajtova , ali uvjek isti odgovori , vidi sta pise u error.log , a problem je to sto fajla nema ..

Ko pomogne , Wertu ce mu dat 200 bodova .. ^^

Hvala unaprijed.
True
Wertu je napisao/la:
True :)
wertu brate evo rješenja: Desnom tipkom miša kliknite na CMD.exe i "Pokreni kao administrator", a zatim upišite naredbe ispod:

icacls %windir%\serviceprofiles\networkservice\AppData\Local\Temp /grant Users:(CI)(S,WD,AD,X)

icacls %windir%\serviceprofiles\networkservice\AppData\Local\Temp /grant "CREATOR OWNER":(OI)(CI)(IO)(F)

eh sada jos da date te bodove kojeste obecali bilo bi nice :D

ODNOSNO VALDACES DATI JER NECES DA ISPADNE DA TE ALL MRZE Heh
m0k1 je napisao/la:
wertu brate evo rješenja: Desnom tipkom miša kliknite na CMD.exe i "Pokreni kao administrator", a zatim upišite naredbe ispod:

icacls %windir%\serviceprofiles\networkservice\AppData\Local\Temp /grant Users:(CI)(S,WD,AD,X)

icacls %windir%\serviceprofiles\networkservice\AppData\Local\Temp /grant "CREATOR OWNER":(OI)(CI)(IO)(F)

eh sada jos da date te bodove kojeste obecali bilo bi nice :d

ODNOSNO VALDACES DATI JER NECES DA ISPADNE DA TE ALL MRZE Heh
hahahha...mozda da si procitao i pogledao moj post ?

prvo rjesenje je upravo to tvoje....tako da sam brzi/bolji/kvalitetniji + ostala rjesenja

kao sto rekoh....hvala unaprijed na bodovima :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.