Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

PHPFusion problem

65 pregleda · 3 odgovora · otvorena 21.04.2009. u 16:11

Evo prilikom instalacije pojavi mi se problem, neko sranje mysql , znaci sve sam uradio kako su rekli, svi su fileovi passed, i kad ukucam sve za sljedeca polja i kliknem next pojavi mi se problem neki za mysql... evo pa ako neko zna gdje sam pogrijesio nek kaze, bio bih mu veoma zahvalan

Pa kad kliknem next, pojavi mi se ovo:

Samo bez onih, "aj idola, jesi glup zasto nisi ovo zasto nisi ono...", jer mi je prvi put da instaliram phpfusion
Eto, spameri spamajte ako vam je stalo do postova, ja cu samo trazit postove koji su od pomoci
Ty unaprijed...
Ako radis na 000webhost-u, nije ti "localhost", vec neki njihov, pise gdje pravis mysql.

Pardon. Zaboravio sam da u njih baza ide "a88sda_pa naziv". Mozda sto nisi unijeo prefix. Upisi bilo sta.

Post dobio aplauz od Philosopher

AtoM je napisao/la:
Ako radis na 000webhost-u, nije ti "localhost", vec neki njihov, pise gdje pravis mysql.

Pardon. Zaboravio sam da u njih baza ide "a88sda_pa naziv". Mozda sto nisi unijeo prefix. Upisi bilo sta.
Evo nasao sam vamo na 000webhostu.com, jer sam tu i hostao... ty puno, reci mi na pm ako hoces da ti dam ovih 20 bodova, mislim ako odobri admin jos, ako ti oni nesto znaci ty puno...

Moze tema lock, i gospodinu aplauz
soNgY je napisao/la:
Evo nasao sam vamo na 000webhostu.com, jer sam tu i hostao... ty puno, reci mi na pm ako hoces da ti dam ovih 20 bodova, mislim ako odobri admin jos, ako ti oni nesto znaci :) ty puno...

Moze tema lock, i gospodinu aplauz :)
Ma nista. Drago mi je sto sam ti pomogo.:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.