Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba prijedlog

368 pregleda · 36 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 11:21

Poslao sam jucer ash-u poruku, ali ne nadam se da ce odgovoriti, nego da ne duljim i prijedem na stvar. Naime bilo bi lijepo kada bi notifikacije bile, ne samo citati na forumu nego i samari i aplauz, znaci dobijete samar ili aplauz i dobijete notifikacije da ste dobili samar ili aplauz. Mislim da to nije toliko lose, bar ne meni, sad kako vama. Koliko se sjecam na starom g.ba prije neg je doso ovaj novi, bilo je 10 zadnji postova, i bilo je lakse pratiti forum i zbivanja na njemu, ovako mi je tesko, vidim samo nove teme, ne vidi se jel ima novi odgovor, nego se mora uci u temu i pogledat, ili ja nisam dobro vidio :D, no kako god bilo bi dobro da barem dobijem odgovor zasto ne bi to napravili ili sta je lose kod toga, valjda ne trazim puno.
ideja mi se svidja = dobra ideja !! ;)

...................

i neka isprave ove greske sa crnog skina (prejak je...za svaku pohvalu, samo da ispravite jos ove male greskice) :D
Ma nista vise ne komplikuj,sve je dobro,trazili ste shop-dobili ste !

vise nista ne treba
ghostface je napisao/la:
ma koga boli qrac za to ba :s
zasto si se javio s ovako glupim odgovorom?

boli mene briga, bilo je vec 10-ak tema ako ne i vise, tipa: dje su mi bodovi?, nestaju mi bodovi.

ili oni spammaju bezze ili neznaju da su vjerojatno dobili samar, jel nemogu bodovi tek tako otici, da ima notifikacija o tome vjerujem da bi se smanjio broj takvih tema.

ali neka, ja sam glup ti si pametan

EDIT: rulf, znam, nisam ja reko da ja hocu da odma to sada naprave, nego da razmotre to, i da kazu ako ne valja, i zasto. to je sve, znam da sad imaju vaznijeg posla. Ali kad su vec radili notifikacije, ovo ne bi bilo lose.
Svidja mi se ideja, al ipak sada zavisi, mislim da ima pricnijih stvari..
Ideja nije losa, iako sumnjam da ce to biti jer mnogo njih ovdje samo spamma i pisu nekakve gluposti .. Trebalo bi puno vremena da se išamaraju svi xD

Sve u svemu idea nije losa, voljeo bi da uspije ;)
Jednostavno je glupo sto se ne promijeni ikonica kod nekog podforuma kad bude neki novi odgovor.

Kao sto je na vecinih ostalih foruma.
Zookey je napisao/la:
Jednostavno je glupo sto se ne promijeni ikonica kod nekog podforuma kad bude neki novi odgovor.

Kao sto je na vecinih ostalih foruma.
ako ne zadnjih 10 odgovora bar to, na velikoj vecini foruma ima to. Lupit cu sad bzvz, npr ikona pored teme bude sivi logo g.ba, neko posta novi odgovor i ta ikona postane narancasta da se zna da je novi odgovor. nesta u tom stilu, kako god, samo da se lakse prate teme i forum.
bilo je na starom ono zadnji men se cini 5 apvza i zadnji 5 zamra ili 10
Fina ideja. Ovo nesto kao na derneku ,samo sto tamo kad dobijes "kaznu" ne dodje kao notifikacija nego na PM dodje
bilo kako dajte nam i to
Ideja prejaka... Trebalo bi ovo za samar/aplauz uvesti... Manje bi smarali admine/modove "sto mi fali 10 bodova" "ima bug, nestali mi bodovi" itd
ghostface je napisao/la:
ma koga boli qrac za to ba :s
Sada bi mogo dobit samar zbog ovakvog posta a neces ni znat da si ga dobio.....davno sam ja ovo predlozio da se stavi....jer ponekad dobis samar ili aplauz a ni neznas onda ides vidjeti bodowe kad ono fali..
Ja misli da je dosta sa tim prijedlozima....

Trazili smo crni skin,shop....dobili smo ga

I da se vise nista nedira na g.ba
AXELQUE je napisao/la:

pogledaj podforum u kojem se nalazi tema, reci sta pise u opisu teme? da nisam ja nesta pogrijesio? ili nisam dobro procitao pravila i vidio da pise da se smiju samo 2 prijedloga napisati, a mi smo ih vec ispucali s crnim skinom i shopom(i da ti kaze niti jedno niti drugo nisam trazio;)), ili ti nisi dobro procitao pravila, pa i dalje spammas :o
AXELQUE je napisao/la:

sry zbog duplog posta :S:S valjda refresh :S

kad je vec postano, da odma pitam i zasto napon pisanja novog posta pise da ide redirect i nema ga, ne radi ta opcija ili mene opera zajebava
Vi i vasi bodovi,vi na gamersu samo radi bodova,kakve koristi ili imao +10 ili -10 !
Bitno je da se druzimo a ne bodove skupljamo
Bila takva tema skoro! Meni je tako svejedno hoce li se to uvesti, sa trenutnim promjenama ja sam prezadovoljan!
To sam i ja konto da ubace.....Udem na g.ba manje 50 bodova i onda ja moram provjeravat zadnje postove gdje sam samar dobio....
A vako bi bilo lakse odma ti dode obavjestenje....

Ideja je odlicna .... jer ija gubim bodove ko niko no nvm :D ja bih volio da to uvedu,.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.