Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Profile v2 blue

261 pregled · 21 odgovor · otvorena 14.12.2008. u 15:52

Evo kao sto ste vidjeli smokii-ev rad i ja sam vam nesto napravio.....moram rec da je ovaj rad inspiriran smokijevim...

Posto se govori o nekom blue skinu portala tako sam i ja za taj blue skin napravio blue skin userbar profile..znam da nije dobar kao smokiev ali sam si dao truda..

takodjer cete moc primjetiti da nema ikona kao za my computer ili my games ali to nisam radio zato sto nisam tako dobar u tome i uzelo bi mi previse vremena..

Prejak ocam... Samo nisi trebao staviti plavu boju ako je za plavi skin :S... Fazon je da bude suprotne boje Ko kod smokii-a... INFO bijel a skin crni
Moze se tu josh svashta dodati ...
thumbs up , svaki se trud cijeni ...
Svaka cast al bi mogao malo te bele linije popraviti

da i nisi trebao taj logo od smookiaa staviti nego si trebao neki drugi

Post dobio aplauz od skala

iskreno

1.ne ide plava boja
2.ne svidja mi se font,a ostalo je dobro
fali ti slova na par mjesta ... al sve u svemu fino
fino fino.. al tebace dugo men se cini do plavog skiNa.
Isto tako kako ce bit ako neko ko ima crni skin pogleda tvoj profil a ti imas plavi skin :S
mislim da se profil nece sigurno mjenjat .. pa ti pravio
Kicasto, font ne valja.

Post dobio aplauz od skala

oke je, samo mi se font nekako ne uklapa, slabo se vidi, nije mi bas lijep, i one strijelice nisi trebao napraviti nego spojiti ta dva pravokutnika i da se tamo pise conf i to

EDIT: neka, samo radi, bit ce dobro
CanE je napisao/la:
Svaka cast al bi mogao malo te bele linije popraviti

da i nisi trebao taj logo od smookiaa staviti nego si trebao neki drugi
kao sto sam rekao ne znam tako dobro da pravim ikone pa ni nisam htio izigravat mladog majmuna i raditi ih..

usavrsit cu se ja bez brige
Agich je napisao/la:
jbg smoki je smoki
cijenim svako misljenje i pozitivno i negativno ali ja ne pokusavam biti smokii8-)8-)

respect smokii8-)

Naravno mogli ste primjetiti da nema download linka to je zato sto sam cekao kritike tako da mogu popraviti ono sta ne valja..
posto si se potrudio da je neznam kakav dobar je...boja za plavi je pre jaka dobro je...a to sto si reko linije ak nisi imo vremena ok al sve u svemu dobro je nema sta braooo8-)
Izgled je sminka, ali je bezveze.
Zasto?
Pa po njemu se podrazumijeva da igras CS-a.
Napravi neki koji nece imati crosfire i te gluopsti. Neki vezan za "univerzalni" gameing.

A ako napravis za dotu, onda si kralj.
ovo je samo primjerak kako bi trebalo da izgleda sve ja mogu promjenit....

svaka cast kosto je ovaj reko malo popravi te bjele linije i vala kad si ovo napravio mogo si napravit ko smokiii logo a ne njegov uzet kad si ti vec napravio sve
Nije lose, al mozes ti to i bolje ^^
Dobro je samo mi se boja i font ne svidjaju.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.