iskreno uzeo bih nitendo DS,igrao sam na psp kvalitet prejak ,igre neznam po kojoj cjeni idu ali DS sam citao i vidio i 1000x puta mi je bolje i slika i preglednost i sama kontrola nad konzolom i sve .sto se tice igrica mozes ih kupiti u BLUE RIVERU ako si iz sarajeva...to ti je odma preko puta masinske skole.Vlasnik ovih dana ide iz Bih po nove narudjbe i bio sam neki dan sa jaranom i fino dao popis igrica koji ocu i ocekujem isporuku za nekih 20 ak dana
About DS:
Zove se Nintendo DS, što znači Nintendo Dual Screen jer ima dva ekrana. Donji ekran ima "Touch Screen", to znači da se može s olovkom, koja dolazi uz Nintendo DS, pisati i igrati kao na papiru. Preko toga se moraju sve funkcije navigirati.
Postoje dvije verzije ove konzole, normalan Nintendo DS i manja verzija koja se zove Nintendo DS Lite. Izmedu tih konzola nema puno razlike, osim što je Nintendo DS Lite manji, lakši i moderniji. Nintendo DS se proizvodi u različitim bojama, npr. bijeloj, crnoj, srebrna, crvenoj.
edit: @ ados vidio sam u newlevelu i ispod 500 km je 100%
Evo sad gledam mogu igre i sa Gameboy Advanced ,neznam da li se one moraju placati skupo kao za psp al ugL ako mogu fuseri eto samo sa gb adv stavis u psp.jos jedan glas da DS : )
Mogucnost povezivanja 16 igraca u multiplayer na dometu od 10 m