Diskusija
GTA 4 mision
127 pregleda · 7 odgovora · otvorena 11.12.2008. u 22:38
mozda tog lika trebas ubiti sto je iznad njega crveno
1.Trebas da ubijes tog lika a kada si ga ubio napascete ova 2 e sada i njih ubijes i .
igra je povučena sa steam-a nije predstavljena među novim igrama...povučena sa polica..izgleda da je rockstar shvatio da se zebo..i napravio igru koja nije ni u pola zavrsena i optimizovana..
tako se priča...
So... even it's already 22:45 here in germany I just called my cousin who works for Media Markt in Reutlingen and asked him about GTA4, because of this thread. He said that they decided to take it off the shelves, because too many copies were brought back. He also says, that not every MediaMarkt in Germany does this, but as he heard many are doing it.
tako se priča...

So... even it's already 22:45 here in germany I just called my cousin who works for Media Markt in Reutlingen and asked him about GTA4, because of this thread. He said that they decided to take it off the shelves, because too many copies were brought back. He also says, that not every MediaMarkt in Germany does this, but as he heard many are doing it.
Pa stoko jedna nauci citati engleski, i slusaj sta ti kaze taj pored... je**m ti zivot kakvi nepismeni ljudi se registruju ovdje... ccc bruka
Trebas tog lika u sredini raniti u nogu, ne zasluzujes da ti se pomogne.
Trebas tog lika u sredini raniti u nogu, ne zasluzujes da ti se pomogne.
Tog lika trebas natjerat da progoviri tj. upucat ga u ruku ili u nogu ali ga ne smijes ubiti (taj lik u sredini).
kako te nije stid da to pitas bola?
ja svaku igricu sam predem sve sto trebas je znat engleski i razmisljat!!!
ja svaku igricu sam predem sve sto trebas je znat engleski i razmisljat!!!
Mazni sva trojicu i bjezi eto tako ti se prelazi ta misija
ADMINE POMOGO SAM
lock temu
_________
ADMINE POMOGO SAM
lock temu
_________
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.