Naime, igrao sam GTA IV normalno pokretao ga preko social cluba isao skip login i play i igrao normalno. I sad je problem sto mi nece uopste da udje u social club i nemogu nikako da igram samo sam tako mogao uci u GTA preko social cluba nikako drugacije ako neko zna kako mogu drugacije da udjem u igricu ili ima li neko rjesenje jer se samo igrica moze pokrenuti preko social cluba. Molim da ne pisete bezveze (spamate) ko zna odnosno ko bi mogao pomoci oko ovoga neka napise. Hvala !!!
Diskusija
GTA IV Pomoć !!!
122 pregleda · 7 odgovora · otvorena 23.12.2008. u 14:33
jucer si istu temu postavio ... fino ti ljudi govore ti nista ...
-KANTA
EDIT :
-LavShinoda "mozda da procitas sta pise ? ako trazi da skines WLive skini , mozda si bio konektovan na net kad si pokreto igricu i skino ti update za sošl klab XD"
-united "Moras da igricu krekujes pa udjes u social club, skipujes login i imas u lijevom donjem cosku PLAY tu kliknes i kroz par sekundi ti udje u igru. Al' u mene je drugi problem, ja kad kliknem na PLAY otvori mi se onaj DOS prozor i nista samo stoji tako (krek je FeDOR). Ako neko zna..."
izvdojio sam pomocne ...
-KANTA
EDIT :
-LavShinoda "mozda da procitas sta pise ? ako trazi da skines WLive skini , mozda si bio konektovan na net kad si pokreto igricu i skino ti update za sošl klab XD"
-united "Moras da igricu krekujes pa udjes u social club, skipujes login i imas u lijevom donjem cosku PLAY tu kliknes i kroz par sekundi ti udje u igru. Al' u mene je drugi problem, ja kad kliknem na PLAY otvori mi se onaj DOS prozor i nista samo stoji tako (krek je FeDOR). Ako neko zna..."
izvdojio sam pomocne ...
Maxim je napisao/la:
jucer si istu temu postavio ... fino ti ljudi govore ti nista ...
-KANTA
EDIT :
izvdojio sam pomocne ...
-KANTA
EDIT :
izvdojio sam pomocne ...
ja kazem da mi sada nece nikako da udje u social club kliknem nece prije moglo sada nece ne znam u cemu je problem
hajde hoce li ko pomoci bio bih mu zahvalan.
ja kad udjemu igricu idgtem na play bude
this appllcation has failed to start because xlive.dll was not found re-installing the application may fix this problem
sta da radim pomagajte hvala
this appllcation has failed to start because xlive.dll was not found re-installing the application may fix this problem
sta da radim pomagajte hvala
ja kad stisnem na play u ljevom donjem kutu mi trazi neki code nesto activae pa ako mi netko moze pomo,hvala
klikni play....u cosku dole...ako nece nevalja crack a krek nadji na torrentu ....i jos nesto nezaboravi offline profil.....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.