Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH Clan CS:S Movie

605 pregleda · 49 odgovora · otvorena 10.12.2008. u 22:55

Pozdrav!

Eto odmah primijetio da imate i ovu rubriku a posto sam nedavno zavrsio nas clan movie pozivam vas da bacite pogled...

http://www.vimeo.com/2378928

Inace sam ovdje prvi put koristio sony vegas...
Eo gledam
Dobar ovaj vimeo
Movie dugo traje
Da ti odma kazem da admini ne vole da se postavljaju teme 2-3 puta zaredom! Mogao si sve u jednu temu da napises i da ovo stavis na vote!

Vidim ovo si stavio pre 11 dana ... sminka je Svidjelo mi se ovo u u pocetku (a primjecujem da je na ovoj stranici gde si upload fin snimak posot da si stavio na youtube los bi bio kvalitet..A ovo napocetki train jest sminka mnogo bolja je grafika nego u cs ali ipak ja ostajem pri cs

Mogli znati naziv ove pjesme "?
soCK je napisao/la:
Eo gledam
Dobar ovaj vimeo
Movie dugo traje
14 i pol minuta...

a jos mi tona neiskoristenih scena ostala...

radio na njemu 7 mjeseci, pregledo preko 200 sourceTV demoa sto smo igrali wars...

vidio sam ovaj muive na vasoj pocetnoj strani je ako se nevaram bar je pocetak i muzika ista lijepo uradzeno
Dobar video.....

NE POSTAVLJAJ PUNO TEMA ZAREDOM!!!
mirofa je napisao/la:
Da ti odma kazem da admini ne vole da se postavljaju teme 2-3 puta zaredom! Mogao si sve u jednu temu da napises i da ovo stavis na vote!

Vidim ovo si stavio pre 11 dana ... sminka je Svidjelo mi se ovo u u pocetku (a primjecujem da je na ovoj stranici gde si upload fin snimak posot da si stavio na youtube los bi bio kvalitet..A ovo napocetki train jest sminka mnogo bolja je grafika nego u cs ali ipak ja ostajem pri cs

Mogli znati naziv ove pjesme "?
Nisam postavljao temu "dva tri puta zaredom" i objasni mi ovo sa vote...

Inace popis svih pjesama je stavljen u outo filma...

Edit:

Kuzim sad...
Napiso sam dvije teme zaredom...
Al sam svaku stavio u posebnu temu...
Igram source ( al nazalost samo sa bots ) grafika je 20ka . Nevjerovatno uradjeni detalji , kretanje , krv , padanje ( al u 1.6 bolji hed efekat ) . Ugl. dobar film , kad bi jos ja vako igro ... Al etc. 10ka od mene
interesantno 10
Tomcat je napisao/la:

Edit:

Kuzim sad...
To i jest tvoja greska. Ne smijes dvije razlicite teme postavljat u roku od 30 minuta.
Film nije bog zna što.

Fragovi 3+/10
Muzika 7/10
Efekti 6/10

Ukupno -5/10!

spY je napisao/la:
Film nije bog zna što.

Fragovi 3+/10
Muzika 7/10
Efekti 6/10

Ukupno -5/10!

ti svakom nades manu
fino si ti ovo sredio...samo sto mi neznamo(90% nas) kako izgleda high skill u CS pa te nemozemo ni ocijenit kako treba...
Mahnite ubice. Zanimljivo ime. ;D Gledam muvij.

EDIT: Nije lose. Mogao si uraditi malo bolje na syncu fragova i muzike.
Nedozle je napisao/la:
ti svakom nades manu
Ocijeni realno film.. Nemoj bezveze govorit desetka ako ga nisi gledao..
jest eXtra video ocam evo sad sam zavrsio gledajuci ,iskreno ko da sam film neki gledao ,ovo mi da neku zelju da pocnem cs:s igrat

cupavi alen najjaci kad uleti 3 heda u 3 sekunde
hahahah
Tomcat je napisao/la:

Edit:

Kuzim sad...
Da sve je to sad u redu ali jos mi nisi napisao kako se zove ona ovodna pjesma ako moze link hvala ...

Gledao sam film do pola nisam mogao dalje nemam limita a ni brzine ..
Evo pregledao sam citav movie.. Nisam neka kompetentna osoba da strucno komentarisem, ali onako kao obicni kanteras mogu reci da je film meni super.. Posebno mi se svidio pocetak, i sam kraj, kada je muzika prejako uskladjena sa fragovima sa awp-om... Btw. nisam znao da je CS: Source ovolika sminka.. Mogao bih probati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.