Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

GTA4 0x0008 install problem

162 pregleda · 9 odgovora · otvorena 10.12.2008. u 19:48

znachi, skidam igricu je****h 7 dana i na kraju ne mogu da instaliram :@!

instaliram onaj rockstar social club ku**c i setap.
dvd 1, dodje do "50%" i trazhi dvd2. mountujem dvd2 dodje do kraja i kazhe ubaci opet dvd1. ja ga mountujem i kliknem na ok i izbaci mi prozor "Installing Games for windows live components" i opet mi izbaci da upacim dvd1! :@:@:@:@ i tako stalno se vrtim u krug.

help?

PS: Noob-ovi i oni koji se nisu susreli s ovim problemom ili ne znaju shta zhelim da kazhem neka [B]napuste ovu temu[B].
ja sam skino isto preko torrenta ..

2 CD-a , samo ubacis sve zajedno u jedan folder , i nece ti trazit CD2 , 100%

tako sam ja
Pa moras sve to instalirati , prvo social klub , pa onda gta 4 instalira i jos nesta nez tacno kako se zove xd , i kad to sve uradis , napravis account i pokrenes igricu ...

Da bi mogao igrati igru moras imati service pack 3

@ pokusaj i ovo sto je 53m1r rekao
Riješenje na sve vaše probleme!

Što se tebe tice, prvi post! (prethodno kopiraj sve fajlove u jedan folder i pokreni instalaciju)

Za one koji hoce da igraju na SP 2!

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA

Aplauz ftw! 8-)
spY je napisao/la:
Riješenje na sve vaše probleme!

Što se tebe tice, prvi post! (prethodno kopiraj sve fajlove u jedan folder i pokreni instalaciju)

Za one koji hoce da igraju na SP 2!

Step 1: Run Regedit by Clicking on Start -> Run , type in regedit and press enter
Step 2: Make a backup of your registry (just in case)
Step 3: Browse to "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\C ontr ol\Windows"
Step 4: Modify the value of "CSDVersion" from "0x00000200" (SP2) to the Windows XP SP3 value of "0x00000300"
Step 5: Close registry editor
Step 6: Reboot
Step 7: Start GTA

Aplauz ftw! 9-)
A đe si prije bio xD

Nisam znao za to , postavljao bio temu odakle da skinem sp3 i skinem nekakav nije bio sa oficijalne stranice i pokusam da instaliram i nes mi se sj3be :S
Nisam mogao na msn i net nista xD
I morao format i kasnije skinem sa microsoft.com i radi sad i igrica i sve na sp2 nije moglo xDD
:*
Sollozzo je napisao/la:
e zato si trebo skinuti proper relese od razor-a :)
danas kad sam skinuo vec ovaj, vidim da su i oni odradili svoje. kontam da su odradili dobro posao, ali kasno je sad.
Rješenje
dessire08 je napisao/la:
danas kad sam skinuo vec ovaj, vidim da su i oni odradili svoje. kontam da su odradili dobro posao, ali kasno je sad.
mozda jeste kasno ali su odradili poso kako treba sto jest jest, ovi 0x0008 su mozda prije izdali clonedvd, ali nije bilo cracka dugo... izdali crack 2-3 dana prije razora, ali je bilo fkt komplikovano instalirati, mada ni to nije bitno..... (Razor1911 FTW. since 84' :D )
btw. 0x0008 NISU SCENE !!!!!! oni se furaju na njemacke scenere 0x0007 .... i uglavnom kradu crackove... da ne duzim :)...
Sollozzo je napisao/la:
mozda jeste kasno ali su odradili poso kako treba sto jest jest, ovi 0x0008 su mozda prije izdali clonedvd, ali nije bilo cracka dugo... izdali crack 2-3 dana prije razora, ali je bilo fkt komplikovano instalirati, mada ni to nije bitno..... (Razor1911 FTW. since 84' :d )
btw. 0x0008 NISU SCENE !!!!!! oni se furaju na njemacke scenere 0x0007 .... i uglavnom kradu crackove... da ne duzim :)...
znam, chuo sam :).

morao sam prekinuti setup u procesima i vak nak, pokrenuo sam igru. sve u svemu, moracu nabaviti od razora.

znam da likovi krekuju vec duzhe vrijeme i to, a koliko sam skontao iz priche, ovi 0x0008 su neki pozeri.

zbog ljubaznosti s tvoje strane, dajem ti bodove ;)
Meni piše fatal eror kaj bi to trebalo značit ??
Molim pomoč unaprijed hvala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.