Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Crni skin - napokon

2.507 pregleda · 109 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 00:17

Dođe vrijeme da se i taj crni skin pusti, doduše trenutno samo za one koji ga već imaju kupljenog 

Ovdje mi bugove prijavite ( screenshot i link za stranicu na kojoj ste našli bug ), bilo to nesh do vašeg browsera ili neke bijele površine.

Prethodno provjerite jel' neko već prijavio isti bug.

Skin možete promjeniti tako što ćete na svom profilu pored "Info" kliknuti Edit.
kupljen skin imam , kad ga postavim pise mjenjam izgled, vrati me na index opet bijel
Prijava buga!

U inboxu mi piše da mogu primit 100 poruka, a limitirano na 40

Djabe se obeselio...
10x prejako samo jos shop... Trazili ste e'o vam ga! ...
samo jos da se naviknem na ovo >D
LOL
Odem edituj info >Promjeni izgled>Crni skin >sacuvaj !I vrati mi onda na default izgled I pise gore na GAMERS.BA Mjenjam izgled ocitava i dole na mozzili pise done ja logaut i ponovo udjem ono opet isto ?!A dok je bio stari g.ba kupio sam skin !

EDIT:Jutros kad sam pokusavao nije htelo da ga ocita evo sad oce!

Ostali kome nije moglo neka sad pokusaju!
I bak1re vidim da si napisao da neki lazu da su kupili trazi pw od njih i probaj ti ako im neverujes evo bas sam hteo da te pitam oces pw da ti probas da vidis da sam kupio skin ali evo sad sam jos jednom za svaki slusaj probao i sad radi !

Neka sam docekao i ovaj skin jos shop i svidja mi se ovo trazili ste,e'o vam ga!

Neznam sto da kazem jako mi se svida samo nekako kao d je graficki losiji od oog default...
Hahahahah Lijepo izgleda
Treba se malo naviknut

Hvala hvala
Philosopher je napisao/la:
Znam ja to. To sam primjetio prije 2 dana.
Ali sada sam tamo uso i ima samo Defoult skin. Nema nista drugo u drop listi.
Nisi kupio
Imam kupljen skin. Kad odem da promjenim, skin je tu. Prebacim na crni, kliknem sacuvaj, pise gore mjenjam izgled al se nista ne desi?
Predobar crni skin, boljij je od onog starog skina na staroj verziji portala!

Sve uklopljeno, pravo dobro.

Boje, sve zivo se uklapa, logo pogotovu extra

Samo sto na standardnom skinu, ovo gore gamers ba nije linkovano, moram misom cackati da bi dosao na ''home'' na pocetnu, a sada je na citavoj slici gdje god postavim mish, linkovano pa se moze vratiti na pocetnu ..

Sve u svemu extra
Tamo kad kliknem na edit ono da izaberem skin, nalazi se samo onaj default skin. Zbog cega nemam crni skin?!?
Meni kaze "Mjenjam Izgled..." i samo refresha stranicu. A imao sam na ovom acc-u Crni skin Imao sam bodova pa sam ih na skin potrosio nisam debil =/
samo josh premium da nakachim, i da imam stare smajlije
ebigaa brate.. nea shop i sad ovi sto nisu imali skin mogu sanjati xDD ..
fala moke

Imam samo jedno da kažem, smajliji su odvratni za ovaj skin .. jednostavno odvratni .. napravite one stare smajlije za ovaj

Uglavnom extra, jedva doček'o

Sad, čekamo šop
BillGatesSon je napisao/la:
1. ove google reklame napravit da i one budu crne
2. smajlije nekako regulisat, oko njih se vide bijeli pixeli
3. svaka cast za skin!
smajliji nekako strasni
Lijep skin samo previse nasminkan
Bug.

"img" code neradi u INFO-u ...
sve je divno krasno samo sto ja kad postavim crni skin pise gore mjenjam izgled i nista se ne desi a toliko ga ocekivoo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.