Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana U kanti

AWP za pocetnike

372 pregleda · 31 odgovor · otvorena 07.12.2008. u 23:00

AWP :
Cena : 4750 $
Tezina : 6 kg
Tezina metaka : 16,2 g
U sanzeru : 10 metaka

Eeee pa ovako odakle da pocnem .....po meni AWP je najjace oruzje na Cs ako znate da ga pravilno upotrebite pa cu ja da probam da vam objanism malo Prednost AWP-a je njegova izuzetna snaga tj ubijanje protivnika iz jednog hitca u vecini slucajeva...Njegova velika mana je to sto je tezak i usporova vas da dodjete do odredjenog mesta da imate vremena da naciljate i ubijete protovnika u tom slucaju vam preporucujem da uzmete pistolj u ruke da bi se brze kretali ... Kao sto svi znate AWP ( snajper ) se koristi da bi likvidirali igraca koji se nalazi na velikoj udaljenosti i tu se pokazuje kao odlicna puska, dok u combatu na blizinu i nije toliko siguran osim ako niste Pro sa njim ...ako se nadjete u takvim slucajevima ( a ocete ) najpametnije bi vam bilo ako imate vremena da izvadite pistolj i povecate sansu da izadjete kao pobednik ako nemate vremena za to preostaje vam samo da pucate bez Zooma ili da radite " Quick Zoom ' naime svi odprilike znate de vam se nalazi nisan od APW-a kad zoomirate sad ako nemate vremena da nanisanite odprilike stavite AWP i ODMA stisnite prvo zoom ( desni klik misa ) a potom opalite na trenutak ce vam se pojaviti nisan snajpera ,ali verovatno nerazumete sad tako da vam preporucujem da probade i vidite o cemu pisem ovo je veoma korisna tehnika u Cs to jest sa APW ....
e pa da neduzim tolko od mene ,,, ako vec uzimate AWP probajte da se posluzite ovim sto pisem mislim da bi vam moglo pomoc .... by beL! ....
a extra tut,za nekoga ko nezna

a da bi to sve mogao uradit pucat kao sto kazesh,zelish sta vec,moras provest za kompom sate i sate da bi se bar "malo" ustelio

cu

Napokon jedna tema koja nema veze sa je****m msn-om. Pa bila kakva bila.

Sto se tice aWp. Nema nista bolje nego sa spawna ubijat. Uštekat se ko slina i cekat. I onda ti psuju majku stekersku, etc etc
Bravo za to sto znas koliko je tezak awp.njegov metak i tak te stvari ali nisi ljudima nista stim objasnio
pa ev da im ja malo pomognem:
pogledajte Spawn jump

http://www.youtube.com/watch?v=PoKmEf_c2xk

evo vilden ce vam jos malo bolje pojasnit zumanje reflex itd..

http://www.youtube.com/watch?v=J6O7cI9xf00&feature=related
Tvam je to sto je potrebno sad skill morate sami nabit nemogu vam ga ja nikako dati
mArcheLoO je napisao/la:
ccc sta si mislio postic owim ?
a bil to reko da je fatal postavio temu ?
joj ovih "ufuranih" pr0 igraca. Pa pustite momka neka napise sto misli. Cuj on "nije kompetentan".
svaka cast za trud, i meni je awp najdraze oruzije. Cak sta v ise sa njim imam osjecaj da bi mogao i u close combat uz dgl naravno . Jedino sto po meni treba da bi se "znalo" sa awpom jeste imati feeling. ostalo ide samo od sebe. gl
maliN0u je napisao/la:
http://rapidshare.com/files/171257314/Historija_kultne_opsesije__CS_u_BiH_1.doc.html
hvalla !
mArcheLoO je napisao/la:
ccc sta si mislio postic owim ?
alo potti ti mislis da znas igrati awpom jel???

covjek oce da ti pokaze ! a sam znas da veze nemas ko i ostali tako da saslushas i procitas sta covjek kaze !

I zasto ova tema nije zakljucana?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.