Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tajde Davida Copperfield-a!

1.504 pregleda · 40 odgovora · otvorena 07.10.2005. u 03:03

u paktu je sa sotonom hahahaha sho provalishe neki .. 666
Mozda joj je placeno jos vise za davanje lazne izjave o istini trika i tako j**e sve radoznale
mah, ja se donekle slazem sa Mayom (MayaTitan)..

btw. sve je to tehnogloija, izvanredna.. originalna i Davidova

btw. ko je citao teoriju o letenju.. onu od Twin-a.. ka'e lafo ceko vanzemaljce i njihov brod.. hahah, to mi je najsmjesnije

covjeka treba postovati, ako cemo ga nazvati prevarantom, nazovimo ga najboljim, al on je ipak samo iluzionista (;

imal' ko ideju gdje je jamaica u njegovom show-u ?
               redline je napisao/la:
Ko ce drugi nego ona sa Hayata kuja glupava neznam sta joj je to da izade u f***ing AVAZU itd...(i za sve ostale vazi)
Da vam kazem ja kad ce Copperfield opet doc u BH hmmm...NIKAD .Trikovi i iluzija nista vise !

evo nekoga sa nesto mozga u vugli... ono da su kuju potplatili je garant 99.9999999% tacno....
mislim da je od tko'a kaze napio se heliuma buaehahahahha4ehareehaewhrarhahahahahaha
lik je prepametni genije
the end Owned
hm... ono sho on radi je nemoguce ...Razmislite malo nije owo WOW :S:S
ma cudo ba samo neznam ni ja sta je ovo...cojek drzi svoje noge ispred sebe ccc... u rukama ehehhe
daj ba fino pisi kakve Tajde valjda Tajne Davida
Ps:a hvala ti na situ ...dobar je
Slazem se sa bU mislim da je smijesno ogovovarati cojeka,on zaradjuje milione a mi gledamo ako je to tako jednostavo svi bi to radili samo nekontam neki ljudi pricaju da je on povezn sa dzinima mozeli mi to neka da odgovori?
hahahahahaha, joj kako sam se ismijao, a najbolje ono kaze, provocirao je svemirce da su glupi, i oni se onda naljutili i usisali ga u njihov brod, a nama se cinilo koda leti, i kaze ne brinite, vrati ce se on jer ima jos malo gasa u sebi, hahahaha joj al oni jos to ozbiljno govore, a ima i ljudi koji to vjeruju HAHAHA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.