Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 15 bodova

PS ur self

939 pregleda · 38 odgovora · otvorena 07.12.2008. u 21:27

Neznam sta se desilo, neki bag ili nesto, ali maloprije pravim temu, odem Posalji i nigdje je al et nije ni bitno.
Evo ovako, gledajuci smijesne slike dodjem na ideju da se malo nasalimo na svoj racun PS svojeg portreta(glave ili citavog tijela), neka to bude neka smijesna situacija
Bilo bi pozeljno da stavljate svoju sliku da se neko drugi nebi naljutio na vas, slika nemora da bude sad neke extra kvalitete nego vazno je da pokusate.
svaki rad dobija aplauz i nadam se smijeh, oni koji budu pametovali ide noga
da i uz vasu ps sliku, stavite i orginal...

evo mene

orginal

A sad da vidim vas XD

Nesto nije uredu, nemogu da postavim normalnu temu, kad kliknem posalji pise "nisu unesena pitanja" ? neznam do cega je al nije uredu nest.
furka ideja XD whahha

Post dobio aplauz od coDe

Hahahahaha, extra tema. Los sam u PS-u, imam lose,i stare slike(not fotogenic') ali evo,kao sto si rekao, 4FUN!
Rollercoaster

Oral :$

edit:nasao sam orginal,ovaj drugi ne mogu naci, ugl kao slika je lik sa zatvorenim ocima xd

btw . admine takodjer neke retardirane postove samaraj =D

eh smijem nesh pitat? cime napravite taj prelaz kad paste-ate svoju glavu ,citao sam negdje neki tut al sam zaboravio

edit: dok sam ti se upisivao ti si ovdje pisao ,ok odoh da vidim nasta ce licit pa editujem
synL je napisao/la:
eh smijem nesh pitat? cime napravite taj prelaz kad paste-ate svoju glavu ,citao sam negdje neki tut al sam zaboravio

edit: dok sam ti se upisivao ti si ovdje pisao ,ok odoh da vidim nasta ce licit pa editujem
Imas opciju onaj prst pa malo razmazes, i uskladis boje i svjetlost

Brao lave
evo ovako izgledas prirodnije

i btw, ako oces da ti radi " postavljanje tema " obrisi catche i cookies iz firefoxa

Post dobio aplauz od torQ7u_

Vertazzar je napisao/la:
evo ovako izgledas prirodnije

i btw, ako oces da ti radi " postavljanje tema " obrisi catche i cookies iz firefoxa
haha, jos bolje je sad nego da vidim ja tebe sad
thx na savjetu, sacu delete.
coDe je napisao/la:
haha, jos bolje je sad nego da vidim ja tebe sad
thx na savjetu, sacu delete.
neam svojih slika sad atm format pc prije par dana, a mrsko mi se sad slikavat odo gledat film xD
Nemam svojih slika, al' evo nešto uradio pošto mi je dosadno.

Final Picture,

Made of these,

Background,

1st face,

2nd face,

Nisam neki ps expert al' eto malo :$

engage je napisao/la:

madafaka P.I.M.P
hahah dobro si napravio,

btw. za ove ostale ima pravo dobrih slika, kao npr. od lava, sminx ono sto si gray scale stavio 8-)
brance je napisao/la:
hahah dobro si napravio, :D

btw. za ove ostale ima pravo dobrih slika, kao npr. od lava, sminx ono sto si gray scale stavio 9-)
tnx...bice poslije jos par ludih..da ne postavaljam jednu za drugom :D :D !!!!

evo nesto beze

Post dobio šamar od skala

pa ovo ne moze proci bez mene...

evo ga... Sliku sam nazvao strucnim imeno, "Kinezi i ja, Ja medju njima" xD

Sorry, odradjeno samo u paintu, zacas, jer nemam PS a i ne razumijem se bas u to... Na slici imam ono cudo oko vrata od udesa... Nemojte zamjeriti... Al meni je cool slika i zamisao..!

Nadam se da nisam nikoga uvrijedio ili slično.

Final picture,

Background,

Faces are from men from this community who posted their picture on this topic.

Izvinjavam se opet, iako je ovo zajebancija al' eto

Samo da kažem, zbog Lavove slike sam se namučio i nemam živaca bolje Brightenes namještat, na čaršiji se kaže "cimat"

mada nema dobru poruku i mada ja nisam u tom fazonu ali je dobra furka ..:P:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.