Drago moji Gejmeri....zove me maloprije od nihada haver i kaze "e brate, nihu udarilo auto" poceo sam mu se smijat i mislio sam da me fura ...poceo sam ga podjebavat...al poslije nekog vremena zvao me drugi nihadov haver i rekao mi da je preminuo u putu prema bolnici ...pomislio sam, vidi debila sto furaju ....krenuo da nazovem nihu nedostupan ...ja na msn nema ga...nazovem mu havera i pitam ga jel me furao on vec place tamo .. ja se sjebao .... fkt ne znam sta cu ... koliko mi je drago toliko mi je i krivo ..on je mene nasao da mi otima pare......
dzenaza ce se odrzat na groblju na barama sutra...tj drugi dan bajrama (utorak) u 14.00, a ja mu otic necu...kad sam mu fino govorio "pusti me ba, sta si mene nasao da mi otimas pare" on je govorio "ajde ba malac nemoj da ti mater je**m" sad mu necu ni halalit
dzenaza ce se odrzat na groblju na barama sutra...tj drugi dan bajrama (utorak) u 14.00, a ja mu otic necu...kad sam mu fino govorio "pusti me ba, sta si mene nasao da mi otimas pare" on je govorio "ajde ba malac nemoj da ti mater je**m" sad mu necu ni halalit