Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA IV

316 pregleda · 17 odgovora · otvorena 04.12.2008. u 20:12

Evo da kazem nesta o gore navedenoj igrici. Neznam odakle da pocnem i koju manu prvu da kazem. Krenit cu od pocetka, skinio sam GTA IV, da vidim isplati li se davati 400 kuna za nju. Instaliram igru, pokrecem ju i prvo sto mi se ne svida su svi oni updateovi, moras praviti acc za multiplayer, dobro to za multiplayer razumijem drugacije ne moze. Ulazim u igricu, pocinjem igrati kad on kaze moram napraviti neki games windows live acc da bi mogao save-ati igru, napravim acc i idem dalje, sljedece sto je jako jako lose je to sto da bi iz glavnog menu-a usli u igru treba jedno dobrih 5 minuta. No ajde i to razumijem, krenem dalje, pocinje igra, detalji na low, rezolucija na najmanje, kad ono steka u pm. Imam nVIDIA 9600 GT OC, 2GB rama, Intel core 2 duo E5200 2.5 GHz, i toliko da steka, Far Cry 2 igram bez problema, nema stekanja, Fallout 3 isto tako. Ne razumijem sta to ima GTA 4 pa mi toliko steka, a Far Cry 2 nema. Mozda je to zbog piratske verzije igre i loseg cracka. Da cujem vasa misljenja, ako netko ima original jel isto tako steka. CItao sam po internetu lik ima quad core 3.3GHz i His 4870x2 2GB graficku, i kaze da mu isto steka i da nije igrivo.

EDIT: postavio sam temu zato sto sam citao kako se ljudi zale da su dali dosta para za igricu a nisu nista za te novce dobili sem igrice koja im steka, i ne moze se igrati normalno. I zelim da ovi koji namjeravaju kupiti igricu i ako je stvarno toliko losa koliko drugi govore i kako se meni cine da bzvz be bacaju novce nego cekaju neki patch ili slicno
To je do nepravilnog cracka.

Ne pljuj po igri. -.-''

Sacekaj par dana za novi crack.

EDIT:

Ja znam za piratske verzije. Pošto crack još 'pravilan' napravljen. Zato šteka, kamera sere, etc..
spY je napisao/la:
To je do nepravilnog cracka.

Ne pljuj po igri. -.-''

Sacekaj par dana za novi crack.

EDIT:

Ja znam za piratske verzije. Pošto crack još 'pravilan' napravljen. Zato šteka, kamera sere, etc..
Pa naveo sam gore da je vjerojatno do cracka, i najnormalnije je da mi nece sada raditi kao sto ce raditi original, ali ne bi dizao temu da ljudi koji su kupili original nisu isprobali i rekli isto sto i ja, da im steka bez obzira sto imaju preporucenu konfiguraciju. Ne pljujem po igri samo sam rekao svoje misljenje, koje se ne treba uzimati u obzir posto imam los crack, ali zelim cuti misljenja ljudi koji imaju original

EDIT: da znam i ja za piratsku verziju i crack da je lose, pogotovo drunk cam
Moze li mi iko objasniti onao govno od kamere sto se vrti....99 % je do kreka ....al nigdje nam normalan krek skinuti :S
briaer0s je napisao/la:
Moze li mi iko objasniti onao govno od kamere sto se vrti....99 % je do kreka ....al nigdje nam normalan krek skinuti :S
da, to ti se zove drunk cam, to je sad problem kod svakog cracka za GTA IV, bar ovih koji su do sada izasli.

Cekamo razor1911 ili reloaded-ov crack, no treba pricekati par dana da oni naprave. Posto je jedan RG zaposlenik negdje na internetu rekao da je GTA dobro zasticen, te da se nece moci krekirati vjerovali mi njemu ili ne. No pricekat cemo razora pa cemo vidjeti
To je do cracka nemojte odmah kritike ^^

Ne moze sve odmah biti savrseno ^^ 

Polako bice
MA kupi Si PS3...Na NJOJ je PredobRa GrAFIka i bez Ikakvih proBLema....JamČIM TI 100%
DOWNLOAD

http://rapidshare.com/files/169975271/ATG3crk.IcyTexx.rar

UPUTSTVO:

1. Run the original LaunchGTAIV.exe to pass the release date check, be connected to internet.
2. Now copy the crack (LaunchGTAIV.exe I provided) to the GTA IV installation folder.
3. Disconnect from the internet.
4. Copy the cracked paul.dll into game root folder.
5. Run LaunchGTAIV.exe (one you've replaced, the cracked one).
6. Now Social club launches asking u to sign in.
7. Start social club in offline mode.
8. The game launches.

Evo crack, trebalo bi da radi. 
- lijepe konzole :P
- xbox 360 siba ko velki .. haver mi prekucaje 5ti put ^^
Eto moram reci, kupio sam GTA IV, cekao sam tu igru i bas sam zelio original... i to sto sys error navodi je najvjerovatnije sve do cracka. Sa mojom, ne tako dobrom, konfiguracijom tjera sve na medium i mozda 2 puta u pola sata zasteka na sekundu, a to se samo desava kada sa 300km/h vozim u nekom detaljnom okruzenju. Dakle, za sve koji zele igrati, a ne mogu cekati, preporujuem da kupe igru. Proveo cijelu noc za PCom i preso 15-ak%. Odusevljen sam pricom i nekako su ubalancirali da se nemoras toliko briniti ( kao recimo u San Andreasu) oko hrane, reputacije i sl. Jednostavno predstavljas Niku kojeg boli k**** za svoje postupke i samo upada u probleme... dakle... sve u svemu, super igra :)
HeLLa je napisao/la:
Eto moram reci, kupio sam GTA IV, cekao sam tu igru i bas sam zelio original... i to sto sys error navodi je najvjerovatnije sve do cracka. Sa mojom, ne tako dobrom, konfiguracijom tjera sve na medium i mozda 2 puta u pola sata zasteka na sekundu, a to se samo desava kada sa 300km/h vozim u nekom detaljnom okruzenju. Dakle, za sve koji zele igrati, a ne mogu cekati, preporujuem da kupe igru. Proveo cijelu noc za PCom i preso 15-ak%. Odusevljen sam pricom i nekako su ubalancirali da se nemoras toliko briniti ( kao recimo u San Andreasu) oko hrane, reputacije i sl. Jednostavno predstavljas Niku kojeg boli k**** za svoje postupke i samo upada u probleme... dakle... sve u svemu, super igra :)
Eto onda super, sada samo cekam razora da se napravi crack da mogu isprobati, ipak mi je 400 kuna previse dati za to. Znaci ne steka, onda je do cracka i ovi iz Rockstar gamesa nisu napravili toliko losu stvar koliko mi se cinilo, ali opet mislim da im treba neki patch da isprave sve te nepravilnosti
scene relese, i samo scene relese, ovo sada sto je na internetu su clonedvd-ovi, i smetljarski crackovi sa problemima....

cekajte reloaded-a ili deviance-a
Sollozzo je napisao/la:
scene relese, i samo scene relese, ovo sada sto je na internetu su clonedvd-ovi, i smetljarski crackovi sa problemima....

cekajte reloaded-a ili deviance-a
Znate li ima li cracka koji fino radi molim vas, ali znaci da nema DRUNK CAM. da nije usporeno ista????

HVALA
Pazi mog JE****G PROBLEMA....Nabavim igricu(copy naravno)...I instaliram,potrosim svoje dragocijeno vrijeme..ii...kad pokrenem igru nakon 2 min. dode onaj Ku****i drunkcam....ok....Cito sam na Netu da kad izades i ponovo udes u igru da nema drunkcama....ii...nie ga ni bilo!!!...Poslje sam iso van sa frendovima i sav sretan pricam o tom ko o Isusu....Kad sam navecer ponovo doso doma,palim komp i pokazuje se ko i obicno Rockstar Social Club....Idem se loginat i KU**A nece...J**o oca Ustaskog......Tak svaki put....NEpojmljivo!!!:@
Brunotheking je napisao/la:
Pazi mog JE****G PROBLEMA....Nabavim igricu(copy naravno)...I instaliram,potrosim svoje dragocijeno vrijeme..ii...kad pokrenem igru nakon 2 min. dode onaj Ku****i drunkcam....ok....Cito sam na Netu da kad izades i ponovo udes u igru da nema drunkcama....ii...nie ga ni bilo!!!...Poslje sam iso van sa frendovima i sav sretan pricam o tom ko o Isusu....Kad sam navecer ponovo doso doma,palim komp i pokazuje se ko i obicno Rockstar Social Club....Idem se loginat i KU**A nece...J**o oca Ustaskog......Tak svaki put....NEpojmljivo!!!:@
Sad sam skuzio sta trebate...Kada instalirate Igru..Kopirajete fajlove kopirajte fajlove paul.dll, gtaiv.exe,Launchgtaiv.exe tamo gdje ste instalirali igru....ALI!!paul.dll takoder kopirajte u offlineactivation!!!!!!
Kada ste to napravili pokrenite Launchgtaiv.exe i prihvatite Terms of Use!
Mozda budete trebali instalirati GAMES FOR WINDOWS LIVE UPDATE...
Nakon toga se registrirajte u Social Club i pokrenite igru sa programa koji posjedujete(Rockstar Social Club)!!
Ako bude DRUNKCAM samo izidite iz igre i ponovo udite i bit ce sve savrseno...
Sto se tice Sejvanja....Kod prvog sejva vas pita ocete se registrirati na Games For Windows...Registirajte se!!!!!!Ali napravite Offlineaccount,zato sto ce vam Online account donjeti jos vise problema.....!!....
Probajte...

HVALA
kako da se registriram na games for windovs live, molim vas sto brze odgovorite, Hvala !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.