Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stan/Kuća Nova godina

376 pregleda · 24 odgovora · otvorena 04.12.2008. u 14:19

Zdravo, odavno nisam na gamers.ba napisao post ili temu ali danas sam otvorio temu pomoci , temu spasa
Iako ne znam novija pravila gamers.ba otvorio sam temu ne vezanu za gaming scenu.

Potreban je stan ili kuča u gradu Sarajevo za doček Nove godine 2009.Ko bi mogao izdati kucu ili stan na jedan dan nek mi se javi na PM za dalji dogovor.

Unaprijed Hvala...

Voli Vas ch1p Gejmeraše XD
Jednom iznamio stana za Novu Godinu....Bili na hajatu ujutro Nikad vise...Doslo 20 specijalaca...Stan demoliran na ktaju bio...Nije bila nasa krivica...tako da dobro pazi kome otvaras vrata..
Mah,mi prosle godine trazili tako.Davali 400km ljudima da budemo 2 dana,a inace je to mjesec dana kad iznamjljujes.Medjutim niko neda,tako ti je to,boje se ljudi oces im sta razvalit il nesto.Stavi sebe u poziciju da iznajmljujes nekome stan,15+ do 20,znaci omladina,luda znaju da ce bit alkohola,trave manje vise.Bil im iznamjio,njih 10 koda ce ko gledat u 2 ujutro sta cemo radit mi pjani ko letve.Neda niko brate.Mi trazili trazili,smorili se drama,i nista.Kasnije istjero haver starce u tu dernek napravili :D
ch1p kume posto ti je zao dati 1,50 KM evo ti link pa trazi nesto

http://www.superoglasi.ba/

Imas sve i svasta
Wertu je napisao/la:
hahahaha,evo teme su pocele.Sjecas se prosle godine kad si ono napisao "Upali momci niko ih nezna,odvalili bojler i otisli"

HAHAHAHAHAHAHA xD

btw. mi idemo na vikendicu a.B.d. a pogledaj u oglasima imal sta
Aj Wertu ej bas znas nasmijat "haha"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.