Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

naj wow igrac

1.422 pregleda · 66 odgovora · otvorena 06.10.2005. u 12:58

.boyakasah je napisao/la:
kick obadvojicu ba!!!
ali da se vratim na temu najbolji po meni je bU.

da nije mozda zato sto je admin ?

btw. ma jose je ba. a mozda i entei A VJEROVATNO JE OVAJ Aximo sa Dunemaula
znam sigurno ko nije: Seyo

Na medalistu ja lvl 58 imam tonu epic itema ali nista ne mogu nositi (druid sam elf) dok onaj papak lvl 60 warlock i nosi full epic opremu koju je prosio od ente (mozda mu ga cak i pofanflao) i tip me je mogao samo okrznuti sa 3200 curse-om

Seyo ROKNI SE!!!!!
sve cu vas pobiti sa lvl 1 hunterom ^^ nemogu vam ni tier 2 setovi pomoci

ja imba
just blaze it tebe i danas cekaju one batine z*** psovanja po medalistu..
a itemi nisu ogledalo kvalitete
enta banovan sa medalista indiron(gm je na medalistu(aka indy ga banovo z*** koristenja hakova gg guys) enta pa ti dalje koristi speed hack pa kad i mi dignemo server bit ces i tu ban
enta (wardeen na medalistu)
i eki johnny isto banovan je :S(armageddon koristio)

joj kad ste debili to se tako lagano more vidit u logu (teze kod wada ali nama vec frikovi iz wddga napravili toolove za to i sa secv
lol debili glupi niko od nas nije banovan nego nam je puko film da igramo na karini od servera pa smo otisli.
ja sam bio tu kada je enta "banovan" i vidio sam chat log izmedju njega i medalista. smjesno.
a taj "speed hack" o kojem ti govoris je cisti exploit i ne zhtjeva koristenje third party programa. zahtijeva koristenje malo mozga, ali ko vam je kriv kad ga nemate
hmm ima par stvarno jakih,ne znam koga da izdvojim
seYo~ je napisao/la:
lol debili glupi niko od nas nije banovan nego nam je puko film da igramo na karini od servera pa smo otisli.
ja sam bio tu kada je enta "banovan" i vidio sam chat log izmedju njega i medalista. smjesno.
a taj "speed hack" o kojem ti govoris je cisti exploit i ne zhtjeva koristenje third party programa. zahtijeva koristenje malo mozga, ali ko vam je kriv kad ga nemate

ja ko vam je kriv sto niste chiteri i posteni glupi medalist jest glup lik ali indy nije i nemoj se izvlaciti eto sad ces reci exploiti su ok speed hack je ok armagedon hack je ok teleport hack je ok ajd molim te suti i karina kofo od servera pa kupite ljepo i igrajte na blizu ali od medalista malo koji server je bolji(mada su i oni glupi ko tocak,a sad to sto nema para gdje ima volje ima i nacina znam likove koji su skupljali polako pare samo da ga kupe =)

i meni govoris da sam glup sta mislis ko vam radi na ludmili da indy i sad nest pricas.Priznaj da nije ok koristiti exploitove ako imas imalo postenja u sebi.I to sto vas medalist mozda nije banovo iako je potvrdzeno da varate to je njegova dobra volja.

Kako god necu se natezat sa nekim ko misli da je varanje ok ti ljudi sami sebe jamu kopaju.Pomiri se sa tim i nastavis.Priznas pogresno je i nema se tu vise sta pricati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.