Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Da li steti kompu ??

192 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.12.2008. u 12:06

Evo momak je napiso ovaj post na temi mislim gta 4
citiram
@edit , da dodam za ove koji imaju 1gb rama , stopat ce vam , al da se rijesite stopanja , kada pokrenete igricu , izadjete na ovu tipku dole pored "ctrl" tipka windows ;=) , i odete "ctrl + alt + delete" i onda "Processes" pa nadjete gta4.exe , desni klik "Set Priority" i stavite hign i samo se vratite u igricu ;=),
btw tako uvjek morate kada pokrecete igricu xD.

znaci ja ako igram malo zahtjevniju igru,slab mi komp i smijem li ovo uraditi,da nesto necu sjebat pa onda da ga topsam :)

ko zna nek napise al da procita temu xD
pa ne moze ti nista nastetiti.sa ovim, ti zapravo stavljas najveci prioritet za gta a manji za neke sistemske procese.znaci vise ram-a se dodjeljuje igrici i samim tim bi se moglo smanjiti sjeckanje (a ne mora).
suiCidal je napisao/la:
pa ne moze ti nista nastetiti.sa ovim, ti zapravo stavljas najveci prioritet za gta a manji za neke sistemske procese.znaci vise ram-a se dodjeljuje igrici i samim tim bi se moglo smanjiti sjeckanje (a ne mora).
pa evo sta pise....nes komp ce biti nestabilan bla

Ja ovo sinoc uradio na starom kompu, na San Andreasu i pocelo je stopat jako, ne samo igra vec i Wondows i morao sam restartovat komp. :S
suiCidal je napisao/la:
Samim tim uskracujes osnovne resurse sistemu, cime on postaje nestabilan sto moze biti stetno za racunar.
pa u najgorem slucaju moze ti se desiti restart ili da prsne sistem
suiCidal je napisao/la:
pa u najgorem slucaju moze ti se desiti restart ili da prsne sistem:)
Da, ali ako se to cesce desava moze doci i do hardverskih ostecenja.
Naravno da šteti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.