Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

EPN steam 2on2 - SATNICA

913 pregleda · 40 odgovora · otvorena 03.12.2008. u 21:55

1)GRUPAnvm vs celinac 16:6 lolz vs Tryniti GAmin 16:2
TABELA :
1lolz
2nvm
3celinac
4.TB

2)EPN vs NETmania 16:10
nvm2 vs Turkey sutra u 20:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

3)Anime Fans vs fth sutra 15:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )
team ROMANA vs Romanticar 1 sutra u 16:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

4)Grupa
893 vs 4fun^^ sutra u 16:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )
Leteci Medvjedici vs Romanticari 2 sutra u20:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

5)Grupa
SK vs Guild Ninjas sutra u 17:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

We are pr0 vs ~Rest in Peace~ sutra u 18:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

6)Grupa
wns vs pLg sutra u 18:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )
klan vs g0n sutra u 19:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

7)Grupa
2 carape vs turbO sutra u 19:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

ARENA NINJAZ vs Sasha Matic sutra u 20:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

Grupa
See Ya vs nFK sutra u 20:30(Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

bye vs TARGET sutra u 21:00(Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )
kako da stupim u kontakt sa ovim wns jer nemozemo mi tad ja u skoli :(
EDIT : evo stupio sam u kontakt
nuX je napisao/la:
skola...
Dogovori s ekipom vs koje igras termin i meni send pm
samo da ne bude laga ...
sada mi lag 60 - 180 a epn konekcija 1024 :S
odgowara nama

cyA
haruN je napisao/la:
Dogovori s ekipom vs koje igras termin i meni send pm
4)Grupa
893 vs 4fun^^ sutra u 16:30 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )
Leteci Medvjedici vs Romanticari 2 sutra u 17:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

Dogovoreno u 20:30
Nama odgovara, ako vama smeta ili ne mozete napisite odma da se mozemo dogovoriti odma
Nama bi "trebalo" odgovarati u 17;30 al ovi Ninjas ovi :D jel njima odgovara neka mi jave na pm ;)
skala je napisao/la:
4)Grupa
Leteci Medvjedici vs Romanticari 2 sutra u 17:00 (Ako vam ne odgovara ovaj termin vi se između vas dogovorite i meni send pm u koliko cete sati )

Dogovoreno u 20:30 :)
javim ja sutra kad cemo moci...vjerojatno ako timu 893 odgovara izmedju 20h-21h...
Romanticari 1 ne odgovara... u 16 : 00 ja u skoli Alexej na faxu.
vLexinho je napisao/la:
Romanticari 1 ne odgovara... u 16 : 00 ja u skoli Alexej na faxu.
u 19 : 00 ?
turbO - klan
-mi ne mozemo u 19:30, skola qme....
-evo od 20:00 pa na-dalje mozemo ;)

neka mi se javi neko iz 2carape pa da se dogovorimo ;)

mi mozemo od 20 do 23h...
vjerujem da vama odgovar oko 20h-21h???
nek se javi tim 893 na pm da se dog...
Anime Fans odgovara..
ali ako nam net nebude ok da odgodimo jer cim kisa , puse ili se oblak namrsti ping 300 :D ali nadam se da cemo moci danas.nece da mi edit napravi je***i net

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.