Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESWC demo snimci ?

407 pregleda · 21 odgovor · otvorena 06.10.2005. u 00:02

Nesto smo razmisljali ja i Gabriell i dosli smo do zakljucka da bi bilo jako dobro da neko od admina koji imaju pristup demo snimcima sa ESWC-a u Sarajevu da sve snimke ili makar one bolje stavi na gamers.ba kako bi mogli detaljnije pogledati ...
Mislim da se i mnogi drugi slazu sa mnom i da zele da pogledaju i posjeduju demo-e sa ESWC-a

bilo bi lijepo da nam mogu dati da downloadujemo bar one snimke sa eswc-a koje su nashi igraci igrali u parizu (jl ono bi u parizu) da vidimo kako su igrali

thx
to za pariz --- www.hltv.org - demo section - search :"kka" - download
volio bi i ja a no fear ti da si malo cesce bio na gamersu prije nego sttoje pao sskontao bi da demoa nema ili nedaju
organizatori ili neki klan zna se koji ali da ne spominjem ime sa me ne banuju pa et ti se skontaj malo sa gbrielom
da,demoa nema ja imam jedan samo pa koga interesuje ima MSN dacu mu dakle NBPvsNX 8:7 & 0:8
volio bi i ja a no fear ti da si malo cesce bio na gamersu prije nego sttoje pao sskontao bi da demoa nema ili nedaju
organizatori ili neki klan zna se koji ali da ne spominjem ime sa me ne banuju pa et ti se skontaj malo sa gbrielom

Da todor cuo sam za to sve ali opet mislim da imamo pravo da pogledamo to jer isto tako znam da je na ESWC-u sniman svaki mec - hltv je bio pokrenut. Prema tome ako su ADINI u mogucnosti bilo bi super da nam postave demo-e za download...
Zuma je napisao/la:

da,demoa nema ja imam jedan samo pa koga interesuje ima MSN dacu mu dakle NBPvsNX 8:7 & 0:8

9:0
Naravno zasto da ne, na gamersu 4045 membersa. A to je uvijek zanimljivo gledati.
ja imam 3-4 demoa (sto sam uspio snimiti na USB) pa cu upload preko vikenda !
AmoK je napisao/la:
ja imam 3-4 demoa (sto sam uspio snimiti na USB) pa cu upload preko vikenda !

gdje ces upload na nei server onda nemoj da bude fus. I koiki ti je usb?
storm_raider je napisao/la:
to za pariz --- www.hltv.org - demo section - search :"kka" - download

www.gotfrag.com tu ima demo KKA i ostali demio KGB .....
Ako ga mozemo tako nazvati. A organizacacija je bila boli glava. Čak je i počeo na vrijeme.
dDd-Laquila je napisao/la:
9:0

to krivo sto su vam uzeli toliko rundi
dGreen je napisao/la:
kladim se da ne postoji niti jedan jedini demo sa BiH ESWC-a ...

upload sam 4-5 demoa bice ih uskoro
bok1 je napisao/la:
to krivo sto su vam uzeli toliko rundi

pa da

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.