Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PartitionMagic

121 pregled · 3 odgovora · otvorena 03.12.2008. u 10:15

Ovako, davno sam nekad . .podjelio C: particiju na 2 dijela eh ,sada mi treba prostora na C: pa bih spojio jednu particiju sa 20G, ali nisam nikad to prije radio pa mi sada treba pomoc, fino da mi neko objasni bio bih zahvalan.

Znachi samo da spojim jednu particiju sa C: da mi fino objasni u par recenica, kako se to radi preko PartitonMagica.

Hvala <3 !
I ja sam davno radio sa PM, mislim da se sjecam kako to ide. Kad otvoris program, imas izlistane sve particije. Desni klik na D:\ i smanjis kapacitet. Onda odes desni klik na C:\ i povecas kapacitet koliko ima neparticioniranog prostora.
Sad ne znam jeli desni klik pa decrease/increase space, ili imas te opcije negdej drugo u programu, uglavnom na taj je fazon. Vrlo jednostavno :)

a mozes otici i na control pane l naci computer managment---------->hard diskil tako nest------>shrink partijcu na kojoj ti netreba prostora------->ima onda unlocated space zatim extend partotion(na onoj koja ti treba------>i gotovo
daj msn da ti program send
i uzmi od d particije stavi na c tako sam ja imam c d i f a na f mi syste tamo netreba ja stavio jos 40 gb na d

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.