Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Moja zivotna prica

832 pregleda · 55 odgovora · otvorena 03.12.2008. u 00:44

Kao prvo zamolio bih da dobacujete sad neke odgovora tipa nije ti ovo portal zdravlja ili sta ja vise znam sta... Zamolio bih da procitate post do kraja pa da ondah odgovorite ako zelite...

Naime, radi se o vecerasnjoj noci.. Izasao sam na kaficu, kao i obicno kad ne radim drugu smijenu... I sve super, kaficu, drustvo, gluposti... I krenem ti ja oko 20i30 kuci, rekoh da napravim krug po gradu autom, malo se provozikam i to je to... I krenem ti ja iz Bosanskog Petrovca za Kljuc... Okrenem se negdje na par kilometara udaljenosti, taman ubio vrijeme i to je to... Sutra opet posao... Ono propadava sitna kisica, asfalt mokar, i ja svijestan toga... I mahsuz usporim kontajuci na to... I krivina neka nadesno, puna linija, i sve ok... I nepregledna krivina, i iz suprotnog mi pravca nailazi 2 auta kamion... I... I auto koje pretice kamion i tacno ide u mene... Prva pomisao je kako cu izginuti... I pokusam da izbjegnem i trznem na desnu stranu... Kako to ucinih, klizav put me zanese... I baca mi auto nekoliko metara u provaliju... I hvala Bogu na nekih 10-ak metara od ceste zabijam se u drvo sa zadnjim krajem... Hvala Bogu sa zadnjim... I ljudi prodjose kao da nista nije ni bilo... Ja potpuno u soku... Nazovem policiju, i sve rijesim sa njim i evo me sad kuci... Po njihovom sam ja kriv i morat cu platiti kaznu... A ja jedva da sam prezivio... Da sam udario sa prednjim krajom ne bih se iz auta pomakao...

Tu sam sad kuci, ne mogu da spavam,... Prolazi mi 100000 stvari kroz glavu... Nisam kriv, a kriv sam... Hvala Bogu pa sam jos ziv... Boli me jako kicma, i glava me boli, sigurno od udara, ali ziv sam...

evo i par ss zadnjeg dijela auta koji se i ne prepoznaje dobro...

Zelio sam ovo da podijelim sa vama jer ste mi kao porodica... Sorry svima zato sto smaram...
Desva se , kad je mokar kolovoz :S ! Sejtan te navratio da ides se vozati, bitno je da tebi nije nista, koliko god ti oprezno vozio znaj da uvijek ima kreten iz drugog pravca !

popij kakav prasak za spavanje lezi spavaj, sutra ce bit bolje, kola ce se popravit HESOYAM , bit ce to uredu !
Nije mi drago sto ti se to desilo, ali mi je drago sto nije gore zavrsilo... moj prijedlog je da sutra obavezno odesh doktoru radi detaljnijeg pregleda ledja i ostalih mogucih posljedica. Ako treba da ti propise neku terapiju za ledja ili cak da odesh kod psihijatra, jer j**g., ipak je to poprilicno stresno iskustvo.
brate bitno je da je sve uredu sa tobom,j**o i kola i kaznu,nek tebi nista nefali !
i ako je ovako istinito sto si napisao , nisi ti kriv.. ali policija je takva kakva jeste ..
bitno je da tebi nista nefali ... (K)
Brate dobro si prosao..Bog te spasio..

I Lave kucaj ti AEZAKMI da ti admini nemogu nista.
Hvala bogu da si zivu glavu izvukao !!!!

Jedino je vazno da si ti citav !! J**O AUTO J**O MILICIJU

I mene su u diskoteci prebili i jos me izbacili napolje ja pao u nesvest opljackali me mob jaknu itd uzeli ... izbili mi 4 zuba al ipak.. vazno je da sam i ja ziv... bilo je nekih 900 ljudi mogao me je neko ubiti ...

I da meni milicija isto rekla kao da sam se okliznuo i pao ... al eto...
Necete mi vjerovati, nemojte molim vas misliti da prosipam nacionalizam ili tako nesto... Stvarno nije... Ali igra slucajnosti ili ne?! Ajd mi vi objsnite... Juce ujutro donese nam kolega iz susjednog lokala neko pismo... Pismo je u vezi islmske vjeroispovijesti i neke zene koja je sanjala nesto.... Drzi punu tucu toga... Kaze procitaj... I ja uzmem i procitam... Sigurno ste svi dobili nekad pismo, ja sam taj i taj, posalji to i to na toliko i toliko adresa, desit ce se tad i tad nesto dobro ili lose... I mi ti se sprdali s tim... A gledaj danas... Ne znam sta da mislim, osjecam, vjerujem...
Nek si ti ostao ziv i zdrav, samo ne vjeruj u svakakva praznovjerja.
Burek_King je napisao/la:
Necete mi vjerovati, nemojte molim vas misliti da prosipam nacionalizam ili tako nesto... Stvarno nije... Ali igra slucajnosti ili ne?! Ajd mi vi objsnite... Juce ujutro donese nam kolega iz susjednog lokala neko pismo... Pismo je u vezi islmske vjeroispovijesti i neke zene koja je sanjala nesto.... Drzi punu tucu toga... Kaze procitaj... I ja uzmem i procitam... Sigurno ste svi dobili nekad pismo, ja sam taj i taj, posalji to i to na toliko i toliko adresa, desit ce se tad i tad nesto dobro ili lose... I mi ti se sprdali s tim... A gledaj danas... Ne znam sta da mislim, osjecam, vjerujem...
Ma ima toga dozivio sam vise puta odbije se glavu.

Znam na svojim slucavjevima a na drugom kao sto je momak ukrao 20km a nakom par minuta ga udarilo auto i slomio samo nogu...(u trenutku dok je brojao pare....auto ga udarilo)
Zahvali se Bogu sto nemas nekih tezih povreda ili nedo Bog smrti... Odlicna lekcija za tebe, nikad vishe neces "nagaziti" gas... A to sto se tice tih pisama, nemoguce, to je samo slucajnost...
ma nema to veze , ako je tako , sta je meni puta macka presla preko puta , a nikad ne pljunem ! to su gatke !

budimo realni ,
vozis, mokar kolovoz, tip prestize drugog tipa, ti se sklanjas sletis sa ceste i gotovo , to je to !

LavShinoda je napisao/la:
ma nema to veze , ako je tako , sta je meni puta macka presla preko puta , a nikad ne pljunem ! to su gatke !

budimo realni ,
vozis, mokar kolovoz, tip prestize drugog tipa, ti se sklanjas sletis sa ceste i gotovo , to je to !

jeste u pravu si drug... Znas samo sto covjeku prolazi 110000000 stvari kroz glavu... Ne znam... Drugacije gledam sad stvari... Razmisljam... Kontaj ti covjece da sam mogao ostati mrtav, zbog nekog mangupa kome se zuri?! Ne znam.... Tesko mi je ono bas...
jeste u pravu si drug... Znas samo sto covjeku prolazi 110000000 stvari kroz glavu... Ne znam... Drugacije gledam sad stvari... Razmisljam... Kontaj ti covjece da sam mogao ostati mrtav, zbog nekog mangupa kome se zuri?! Ne znam.... Tesko mi je ono bas...
e j**i ga ... desava se , gresi covjek! odmori se ! Bit ce to sve uredu laq noc
Jarane svaki dan citam crnu hroniku i gledam samo te udese ili ko je ubijen.
chekam jedan dan da bude moje auto i da mi mama plache ,e nechu to sebi dozvoli od sad i ja lagano vozim
svaki dan skoro idem zepce zenica...onda ponekad moram u sarajevo...i onaj autoput me navede na 160km....bilo sta da bude nemos ostat ziv...a da vozim 100 mogu nekako zakocit ili nesto lakse proci...

necu vise -> nemoj da me ko citara nije da se hvalim...kurchim...

Ma hvala bogu da si ti osto citav to je najvaznije, hajde j**o auto...Neznam sta da ti kazem smiri se probaj ne misliti na to, zao mi te i ako te ne poznajem, nedo bog nikom !
xE0N je napisao/la:
Ma ima toga dozivio sam vise puta odbije se glavu.

Znam na svojim slucavjevima a na drugom kao sto je momak ukrao 20km a nakom par minuta ga udarilo auto i slomio samo nogu...(u trenutku dok je brojao pare....auto ga udarilo)
Prebrojavao 20 KM ?

haha
Uopste ne smaras temom, makar mene ne!

Nek si ti samo ostao ziv i zdrav, auto je najmanji problem!

Jbg. to bi se svakom moglo desiti nemoj razbijati glavu sada oko toga jbg, sta je bilo bilo je zivot ide dalje
xE0N je napisao/la:
Jarane svaki dan citam crnu hroniku i gledam samo te udese ili ko je ubijen.
chekam jedan dan da bude moje auto i da mi mama plache ,e nechu to sebi dozvoli od sad i ja lagano vozim
svaki dan skoro idem zepce zenica...onda ponekad moram u sarajevo...i onaj autoput me navede na 160km....bilo sta da bude nemos ostat ziv...a da vozim 100 mogu nekako zakocit ili nesto lakse proci...

necu vise -> nemoj da me ko citara nije da se hvalim...kurchim...

Jednom vozis drugom slikas..

xaxa =)
Neka si zivu glavu izvukao. Moglo je biti gore. Ned'o Bog, ostati nepokretan ili cak poginuti.
Brate ti plaćaš tuđe greške.
Nadam se da ti nije nista sa leđima, obavezno sutra doktoru na kompletan rentgen nek te snimi da provjeri sve.
Auto, kako dodje tako i ode (nadam se da je kasko osigurano) i da ce ti oni isplatiti.
btw. slike su lošeg kvaliteta, koje je auto u pitanju ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.