Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Steam Hackeri

242 pregleda · 25 odgovora · otvorena 02.12.2008. u 23:01

Pa evo malo ozbiljnija tema...

Steam Hackeri Tko su?? Sto su?? Zasto???

Meni nije jasno zbog cega to rade i kako im se da krasti drugim ljudima Steam Acc koji jedva Skupe 10$(mozda i vise ako nemaju kredit card) da bi kupili Steam Acc i onda dodje neki balavac koji hacke Steam Acc da bi prodavo za 50kn za bonove za mobitel...
Mislim da to nije u redu i da bi tome trebalo stati na kraj!!

Zasto nema Nekih dobrih hackera koji ce recimo Hackat drugog hackera koji krade ili tako nesto?!? Nego svi hoce zaradit lovu hackajuci i kradeci druge ljude....

Zast nebi bila neka Black LISTA hackera?!?
evo ja imam 1 lika koji se ponosi sto je hacker i sto krade drugima Steam Acc koje preprodaje cak ih ima 10 za prodati odma...

BLACK LIST
[email uklonjen]

Mislim da to sto rade nije uredu...
Nadam se da se netko slaze samnom...
Ja sam do sada svaki steam Acc platio i kupio preko Valve a ne da sam kupio kod tih klinaca ujedno ih NEPODRZAVAM U TOME!!!
aspix je napisao/la:
evo oces ja da te HAKUJEM Samo ti posaljem e-mail ili mi das ip tvog kompa os ?????
Hahahahahahhahahahahahhahah.... Deriste nepismeno... Ti me hack, ja ti kucu prepisem.

Post dobio šamar od Souren

Hackeri ....samo dok vas ja pohvatam..najebali ste i tebe Lav kad nafatam i te tvoje sto hackaju ADSL
GREBATOR je napisao/la:
nisi nista postigo ovom temom
hackeri se nikada nece iskorjeniti ko ni cheateri na bihnetu
citeri na bihnetu iskorjenjeni nema servera vise ... ima ljeka amo zgasit net
Ako je on haker ja sam eskim, to su samo prepravljene ssteam stranica, npr imaju svoju domenu (lupam) (www.steam.org) i sada ti kofa provjeravas koliko ti jos traje ili koliko je brz, neznam...(nema sta nema) tvojj acc za steam, ti upises podatke koji njemu dodju na mail! I ima tvoj steam, koja mudrost, pregledati html steam stranice i napraviti sebi istu samo da tebi dolazi na mail kad neko upise, to nisu hakeri, to su mali debili koji MISLE ALI SAMO MISLE da su haker

1. Nisu Steam Hackeri vec su Steam scameri !
2. Mogu se i nazvati Steam phisheri !
3. Smijesni su ! i glupi su oni koji im povjeru !

overandout

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.