Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WC3 1.20 i crack download

1.004 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.10.2005. u 00:09

Napokon i taj patch dostupan za download...

http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/PC/

pa izaberite koju verziju zelite i imate...1.20

crack:

http://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=WARCRAFT.3.V1.20A.ENG.HELLKILLER.NOCD.ZIP

btw. mislim da ima negdje otvoren thread za ovo ali nesto mi explorer ne stima pa sam i ovo jedva uspio,tako ako je potrebano neka admin zatvori thread a da info ostane dostupan.Cheers
AAAAAA
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
To majstore Samo mi jos reci gdje da skinem w3battleeuropa za v20
               seYo~ je napisao/la:
AAAAAA
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN

Sta bolan ti moris s tim baniranjem! a ovom svaka cast konacno se neko sjetio.
               Demon-1 je napisao/la:
Sta bolan ti moris s tim baniranjem! a ovom svaka cast konacno se neko sjetio.

a sta mislis ti da se moze ovako na forumu stavljat crack i to jesi dobar sa glavom a?
               seYo~ je napisao/la:
AAAAAA
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN
BAN

kako te nije stid seyo
fol ti nesto ban
ne treba ih banovat treba ih poubijat sve majke mi
               Lant@zar^la je napisao/la:
a sta mislis ti da se moze ovako na forumu stavljat crack i to jesi dobar sa glavom a?

lanti bolan vidis da ih lozim kako nisi skonto ko je autor poruke
Daj ba covjek ucinio svima uslugo ne serite :S hvlati jos jednom... Nismo jos u evropi ba :d
               prophet je napisao/la:

Covjece sta ce ti crack... Zar ti nemas Alcohol 120% napravis sebi image i to je to netreba ti crack i treeba te banovat Grimisson( to seyo) kad ce mo 1vs1 acc mi je chobo_eone

Ala brate Seyo mislio sam da imas vise klase...znas ima ljudi koji si ili ne mogu priustiti original,ili nemaju CD potreban za igranje iako imaju original CD Key ili cisto za LAN gaming...a ovo sam stavio jer sam vidio da ljudima treba no cd,sto se vidi i po komentarima...
A sto se tice Ban-a ,ala brate glavno je da sam pomogao nekome...a sigurno necu moci spavati z*** toga ako me neko banuje s nekog sajta....

P.S. Ako je zabranjeno pisati o crackovima na gamers.ba,zasto Admini ne zatvore threadove u kojima se isti traze?

Pozdrav
lL ik je u pravu sta tebi smeta sto pokusava pomoci seyo napisi neku pametniju temu svi cemo rado odgovoriti na nju
sta vi pricate seyo je napravio vise tema nego sto ste vi uspjeli procitati.... seyo respect

Post dobio šamar od wonanDRey

Psychicx je napisao/la:
sta vi pricate seyo je napravio vise tema nego sto ste vi uspjeli procitati.... seyo respect

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.