Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

Problem sa WC3

464 pregleda · 13 odgovora · otvorena 06.12.2005. u 13:59

Ovako pri igranju WC3 na "snijeznim" mapama kada se ubije Furbolg creep igra izbaci sa fatal error i to uvijek...probao reinstall i sve,ne pomaze,pocelo je sve sa 1.20 patchom.Negdje sam procitao da to ima veze sa zvucnom karticom pa me interesuje da li neko zna kako da se sredi?
Thx
imao sam i ja isti problem. ja sam reinstalirao igricu (ali uzeo od jarana drugi cd) i sad je ok.
a mozes i iskljuciti zvuk na wc-u
da nisi dirao sa map editorom ?
imo sam i ja taj problem... samo sto mi je error dolazio random, al eto odjednom je samo od sebe prestalo... vjerovatno je neka greska u patchu il neso... nemoj nista radit, samo cekaj i proc ce... jbg vrjeme ljeci sve
               Fear je napisao/la:
imo sam i ja taj problem... samo sto mi je error dolazio random, al eto odjednom je samo od sebe prestalo... vjerovatno je neka greska u patchu il neso... nemoj nista radit, samo cekaj i proc ce... jbg vrjeme ljeci sve

o_O nekog je ostavila cura...
               won.AndreY je napisao/la:
da nisi dirao sa map editorom ?

Ne nista...znaci nije smao kod mene...dobro nema ruge nego cekati ....
cuti stene jedno moro sam 2 godine igrat warcrafta da ne vidim pola jedinica a ti se zalis oko furbolga
nash kako je bilo lijepo vidjeti samo archerkin plasht ... ili sve summon jedinice samo sjenku .. dh-u se same kosa i pola nogu tj cipe vidile onda ... leteche da nepricham to je kriza nikad nemosh znatt kolko ih je josh kads e sjate u jedno mjesto izgledaju ko jedan -_- onda moram alt drzat .... etc nuts... ja buffovi se nisu vidjeli ... niti spelovi kao blizz i flS
-_-
jao jarane, pa ko da su ti kozu gulili dvije godine...
Al ne kontam, 2 godine, a ponovo deres ko stoka
1. admire ne seri, uopste ti nije bilo tako ,bio sam ja kod tebe, fino ti je bilo
2.zawny ba nemoras se njemu ulizivat, ulizuj se meni
1. admire ne seri, uopste ti nije bilo tako ,bio sam ja kod tebe, fino ti je bilo
               Cloud je napisao/la:

lol
Smiri se malo...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.