Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prezalak sa lola-Hshkb cable

307 pregleda · 27 odgovora · otvorena 29.11.2008. u 00:52

Sta vi mislite kako napreduju ovi nasi provajderi..
Po nekom mom "pracenju" hs je najvise poradio na promjenama
Na pocetku im net bio karina pa sad eto ko dobar.
Ev gledam danas kontam bil presho sa logosofta na hs
http://www.hs-hkb.ba/internet
Recimo ovaj zadnji paket..
Pa me zanima ako ima korisnika hsa u podruciju grbavice/hrasnog da napisu svoja misljenja o konekciji.
Kako ih sluzi koliko cesto puca i slicno neka njihova licna iskustva.
I da li bi vi sa lol-a presli na hs.
thnx
Orposti sto ti upadam u temu ali zar je to tako jefrino ! ? :S ja imam od ADSL made by Ht mostar

Zadnji paket

ADSL PROFI
brzina downloada: do 4096 kbit/s
brzina uploada: do 512 kbit/s
uključeni promet: 12 GB

70 km mjesecno :S ma stvarno lopovluk zivi nemaju konkurencije
Flesh je napisao/la:
Orposti sto ti upadam u temu ali zar je to tako jefrino ! ? :S ja imam od ADSL made by Ht mostar

Zadnji paket

ADSL PROFI

Ma jarane drzava je u ku**u sve lopovi :X
Mislim tuga da hrvati ne znam plate marku dobiju konekciju 1000 mbita flat rate televizor i stan :S
A kod nas te deru ko kurban -.-
Brate samo cu ti jedno reci nemoj NA HS prelazit ni u ludilu konekcija stalno puca ili signal zajebaje nazoves ih fol dodzu naprave za 2 - 3 dana opet isto . Navukli su raju tako sto su stavili male cjene Paketa one jesu male al zato konekcija je karina ..

Moja preporuka ostani na lgosoftu , Jer u Bihnetu su lopovi da ih nema vecih ..
bihnetov najjaci najalakse nabaviti hackovani akaunta XD za upotrebu ^^
Ovako... Zivim na grbavici, i do prije 3 mjeseca sam koristio HS zadnji paket... Sto se tice limita, brzine meni je predobar, al je zato konekcija FUJJJ... Svaka 2-3 dana samo padne i neradi jedno 5-6 sati... Jos pogotovo kad je snijeg... Trenutno sam na EPN paket CABLE Personal, fer limit, brzina nije neka al zato u ova 3 mjeseca konekcija ni jednom nije pala... Ako oces uzimati nesta "ovako" bolje ti je uzmi EPN...

btw. Bihnet najjaci, al mu i cijena najjaca xD
Benjo bolan djes zimi uzimat HSproleti vrana ugasi ti se kon bog te haha

uzmi tamo negdje u martu
nAN3 je napisao/la:

predji

Za idole , ptice , stabilnost
spica
dje zivis
samo mi reci
grbavica/hrasno?
BXM je napisao/la:
spica
dje zivis
samo mi reci
grbavica/hrasno? :d
pofalici , preko puta grbavice
Flesh je napisao/la:

Zadnji paket

ADSL PROFI

predji na pincom -.-' ako ima ht mostar u tvoj mjestu ima i pincom 100%
HS je sranje, vec 10 dana se ne mogu ko co'ek konektovat na internet. PU
ma bihnet najjaci sto kaze LavShinoda aDSL unlimited
nAN3 je napisao/la:

predji

Za idole , ptice , stabilnost
cestitke..
nemogu da nadjem screen shot dje mi je jkonekcija 52 sata bila..
takodjer hs 3 paket..
LIMIT = dosta
BRZINA = zavicna
PRELAZAK = najtoplija zelja
Rammo je napisao/la:
Ovako... Zivim na grbavici, i do prije 3 mjeseca sam koristio HS zadnji paket... Sto se tice limita, brzine meni je predobar, al je zato konekcija FUJJJ... Svaka 2-3 dana samo padne i neradi jedno 5-6 sati... Jos pogotovo kad je snijeg... Trenutno sam na EPN paket CABLE Personal, fer limit, brzina nije neka al zato u ova 3 mjeseca konekcija ni jednom nije pala... Ako oces uzimati nesta "ovako" bolje ti je uzmi EPN...

btw. Bihnet najjaci, al mu i cijena najjaca xD
nemoj uzimati EPN - lopovi
internet svaki drugi dan padne na nekoliko sati - ja kad ih nazovem za SVE okrive kablovsku ''do njih je gospodine'' - ova je recenica poznata svim korisnicima epn-a!
Odoh sada i ja na logosoft!
xmAn je napisao/la:
Brate samo cu ti jedno reci nemoj NA HS prelazit ni u ludilu konekcija stalno puca ili signal zajebaje nazoves ih fol dodzu naprave za 2 - 3 dana opet isto . Navukli su raju tako sto su stavili male cjene Paketa one jesu male al zato konekcija je karina ..

Moja preporuka ostani na lgosoftu , Jer u Bihnetu su lopovi da ih nema vecih ..
sto lazes bolan ja koristim HS-HKB vise od 2 godine i samo na pocetku mi je pucala konekcija al ne cesto,a od tada mi nije pukla konekcija nikako tj ima 1 godina,a ti pricaj sta oces cuo od nekoga i sad tu pises.Koristim onaj paket HS2 35 KM i kad dignem server stane mi 16 igraca komotno.Ja bi ti preporucio HS al ipak je do tebe
problem je sto kod nasih "provajdera" nema velike konkurencije tako da bihnet ima previsoku cijenu za prenizak servis. Samo da ima jos 2-3 velika ponudjaca interneta ovdje, pa cijene bi bile samo za pozelit. a ne da placam za 3 GB ~ 30 KM, pa to u drugim drzavama predju za jedan dan.. a i ja spadam u njih :( prvi dan ode limit... al sljedeci mjesec prelazim na 9g, pa ce treci dan bbiti predjen XD
Preporucujem ti da predjes zivim na grbavici odma pored njihove radnje ali brate slusaj ovako kada ti budu dolazili da stave modem i ona sranja reci im da ti smanje signal jer vidi zbog prevelikog signala ovim spammerima puca konekcija sto uopste nije lose vec je predobro i zbog toga puca konekcija ;) kada ti dodju reci im da ti stave malo manji ali samo malo manji signal i nece pucati nikad ! ! ! nikad ne gasim komp a nikad mi ne pukne net :)
Ne sjecam se kad mi je zadnji put konekcija pala ...

Pogledaj moju galeriju imam HS 1 paket , ali nedavno su bile promjene nekih frekvencija i tup ...
ma qme samo BIHNET !!

izvini...ali ako prelazis predji na adsl bihnetov ;)

nikad u zadnje 2godine (koliko se sjecam) nije niti jednom mi pukla konekcija....predobra brzina, ma sve extrica, agiga na bacanje :D

=)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.