Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kobna posljedica

486 pregleda · 41 odgovor · otvorena 28.11.2008. u 17:05

Ovako, ovo je kopirana tema s derneka, inace nevolim nista da kopiram niti prenosim, ali mislim da je ovo zanimljiva tema, o cemu se radi, vecina od nas se "lozi" na brze voznje, alkohol i te lose stvari, a da nekada ni ne pomisljamo na posljedice, i pola od vas je probalo auto prije nego sto je vrijeme, da se kao malo "prokrucis" a i da probas kako to ide... evo price...

Kobna posljedica vožnje u pijanom stanju ;(

Ko moze neka pogleda do kraja ;(

Ovo su ona i njen otac 1998.

Ovo je ona na odmoru u Venezueli.

Na zabavi sa prijateljima.

Ovo je auto u kojem je putovala. Bila je udarena autom koji je
vozio sedamnaesto godišnji mladic na putu kući nakon opijanja
sa prijateljima. To je bilu u Prosincu 1999.

Nakon nesreće Jacqueline je trebala preko 40 operacija.
http://carapote.free.fr/jaqueline/images/8.jpg

3 mjeseca nakon nesreće.

Sada kad ima 20 godina, ne može si oprostiti vožnju u pijanom
stanju te noći prije 3 godine.
Svjestan je o uništavanju života Jacquline Suburidos.

Eto to bi bilo to, znaci malo se zapitajte sta radite u svom zivotu, pitanje je kad ce ovo neko vama napraviti ili cak vi nekome drugom, zato malo razmisli prije nego sto napravis neku katastrofalnu pogresku koja ce te kostati citavog zivota...
JooooooooooJ znam ba ovo
Neko meni prije 5 m4ejsi poslo e mail i ovo bilo sve isto ! :D
sto meni kazu starci .. pazi sine ne bojim se ja da ces ti napravit glupost.. neg druge budale koja vozi i koja ce te opalit a ti ni kriv ni duzan ... ovo se inace desava..

fuj fuj fuj ove slike nakonn 40 operacije FUJJJJ ZGADIO MI SE ZIVOTTTT

rofl
browNee je napisao/la:
fuj fuj fuj ove slike nakonn 40 operacije FUJJJJ ZGADIO MI SE ZIVOTTTT

rofl
Nije to decko fuj to je realnost i svakom moze desiti....
jao,bolje da nisam ovo vidio

Da li neko zna onaj sajt gledo sam to prije,kad ono autobus predje nekome preko glave pa sve tako,crijeva na sve strane :S
Bilo na Oprah Show, gledao sam prijje godinu mozda. Zalosno.
tema nije za spamanje vec nedo Bog da se ovo nekom jos desi
kaisera je napisao/la:
jao,bolje da nisam ovo vidio :(

Da li neko zna onaj sajt gledo sam to prije,kad ono autobus predje nekome preko glave pa sve tako,crijeva na sve strane :s
www.crazyshit.com

tu idi i vidices imas vake ove budalastine , al nemoj ic ako nisi dobih zivaca ... stvarno ima zalosnih stvari.....
Vane je napisao/la:
sto meni kazu starci .. pazi sine ne bojim se ja da ces ti napravit glupost.. neg druge budale koja vozi i koja ce te opalit a ti ni kriv ni duzan ... ovo se inace desava..

isto i kod mene...

a ove zene na slici mi je stvarno zao i ovog momka koji je napravio udes... jer sa 17 godina pijan voziti auto je prevelik rizik a da bi proslo dobro.. :(
ne daj boze nikome !
kaisera je napisao/la:
jao,bolje da nisam ovo vidio :(

Da li neko zna onaj sajt gledo sam to prije,kad ono autobus predje nekome preko glave pa sve tako,crijeva na sve strane :s
bio je to nekad ogrish.com

ja sam ga pronasao davno al sada nije vise u funkciji, mozes na googleu vidjeti tih slika al nisu bas svakome preporucljive... a sta sam ja sve vidio (bio to fake ili ne) sada mi se skoro nista ne gadi vise..
Da, da...
"Joj buraz ocam sam uzeo VR6 ! Leti !"
"Joj kako ide BMW sestre mi... 750i ! Drama babe mi !"
"Joj onaj 2.0 16V ide ko iz pi**e bratam"
Na Audia nemam komentar !
Ovo je bilo na Oprah. Oprostila mu je ova Jaq. Lik poceo plakati.
P.S. Stisnem i ja ponekad, ali barem pazim gdje ga stiscem !
nedo bog NIKOM !
Nije ovdje fol sta ti se gadi, niti dali ste vidjeli ili ne, nego jednostavno da svako od nas malo poboljsa svoje ponasanje, i da se manje qrcimo.
BIlo na oprah show mozda prije godinu , kako ga auto opalilo , kao pozar kreno , i ona gorila dok je neko nije kao spasio , ne sjecam se ...uglavnom
Zalosno :(
jao ocam.. kako neko moze rec fuj.. cuj fuj...
Zao mi je djevojke,i ja sam dobio mail.. jbg danas su takve budale... doza neopreznosti... na cum odma.. il na nebo :S ...

Zato sam sebi rekao nikad alkohol pa u auto. Radije pjeske pa se razvaliti. Pa sutra se otrijeznis i fino u auto i kuliras.
coDe je napisao/la:
Nije ovdje fol sta ti se gadi, niti dali ste vidjeli ili ne, nego jednostavno da svako od nas malo poboljsa svoje ponasanje, i da se manje qrcimo.
- Svaka čast na temi...

- Užasno je ovo... Nadam se da će bar malo razmisliti neki kada pogledaju ovo... Mene zabolelo telo kada sam je video posle 40 operacija.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.