Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

login

87 pregleda · 4 odgovora · otvorena 28.11.2008. u 16:08

E ovako zanimame kako da napravim kada upalim komp da mi odma dode desktop slika a ne da ja moram da pritisnem sa misem da se on loguje znaci znam ono controlusserpasword2 ali sta dalje hvala
1. Ako imas samo 1 account, to ce automatski raditi.
2, Ako ih imas vise, moras selektovati jedan. Sad cu te reci kako .

Imam samo 1 acc, tako da mozes rijesenje naci na google-u, ali uglavnom sa 1 accom ce ti auto login raditi.
VioleN je napisao/la:
2, Ako ih imas vise, moras selektovati jedan. Sad cu te reci kako :D.

Imam samo 1 acc, tako da mozes rijesenje naci na google-u, ali uglavnom sa 1 accom ce ti auto login raditi.
Kod mene je jedan acc i samo od jednom mi dodje to da se moram login... U cp-u se ne moze iskljucit' !
VioleN je napisao/la:
2, Ako ih imas vise, moras selektovati jedan. Sad cu te reci kako :D.

imam 2 acc selektujem acc koje ima moje ime sta dalje na googlu nema trazio prije nego sto sam postavio temu
dado798 je napisao/la:
imam 2 acc selektujem acc koje ima moje ime sta dalje na googlu nema trazio prije nego sto sam postavio temu
Evo prvi link koji sam nasao .

1. Click Start -> Run, and type: control userpasswords2
2. From Users Tab, Uncheck “Users must enter a username and password to use this computer.” and click “OK” button.
3. A “Automatically Log On” dialog will appear to ask for the default(used for auto login) user account’s username and password. After filled in, click “OK” button and you are done!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.