Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 20 bodova

SMW

353 pregleda · 24 odgovora · otvorena 26.11.2008. u 17:40

poceo sam malo da igram Super Mario World-a (skino ono sto je sifra kemo postavio za nintendo, one SNES igrice kako se vec zove..) i dosao sam do ovog dijela

http://pokit.etf.ba/upload/?pokite2a89271adb634edc3e692846f9e0675.png

i ne mogu ovog glavonju nikako da pobjedim :S

probao sam sve.. skakao na njega, bacao ove fataloide na njega i na onaj propeler al nista... lik imun na sve :S

tako ako ima starih nintendovaca nek mi daju koji tip kako da predjem ovog glavonju :D

i ovim putem bih molio kemu da se ne pravi faca i ne skida zna vec sta kada je dam zna vec kome i zna vec sta....
Rješenje
aj nemogu da vjerujem aaaaaaaaaaaaa

brate nije imun samo mi bacaj ove male gadove na glavu ...
ja mislim da njih treba bacati =) a znam 99.99% da je bacanje na glavu nesto =)

ipak ima godina od tog =D samo stoku u glavu xD

edit ma 100% u glavu evo sad buljim u sliku i kao da je juce bilo on princeza izleti nekad iz ove kutije pa poslije se on raspizdi brze se baca na tebe i sve...
Kad se pocne spustati dole (ono ide dole pa gore) moras baciti tog malog njemu na glavu, i tako 3 puta, samo sto kasnije se spusta na razlicite nacine (udara od zemlju itd.).

Da ti uploadujem SMW3? Neka editovana verzija, je***a malte ne nemoguca. Ako hoces reci, predji nivo jedan i glavni si .

EDIT: Da dodam da ta igra ima 96 nivoa, tako da tek kad predjes sve, kao da si prekucao .
ja mislim da je do igrice ... toga se nemogu sjetiti znam da odleprsa ovaj balon negdje ...
i to je to trebala bi princeza pasti mislim i to je to ,,,
mozda je do igrice pokusaj ispocetka jbg ...
ash je napisao/la:
e hvala  jedva sam ga sredio 

ali sada ovo

http://pokit.etf.ba/upload/?pokitc52ebd9ef5cdf82c4348a83b527159ec.png

ne spusta se majmun nikako :S
Opet ja koliko se sjecam (a ovo sam BAS DAVNO IGRAO), ili trebas skociti kad mozes da mu budes na strani gdje mu je glava, ili on nakon nekog vremena izbaci one. Cek sad cu ti reci, imam i ja save-ano dotle. Cekaj par minuta.
mofo je napisao/la:
ja mislim da je do igrice ... toga se nemogu sjetiti znam da odleprsa ovaj balon negdje ...
i to je to trebala bi princeza pasti mislim i to je to ,,,
mozda je do igrice pokusaj ispocetka jbg ...
jeste odletio, pojavila se princeza rekla HELP bacila gljivu i on ponovo izletio i poceo sada bacati kugle (prije toga nije bacao kugle vec samo ove fataloide) zajedno sa fataloidima

ali ne spusta se nikako a kada skocim na ovu gamad ne mogu se odraziti toliko da ga pogodim u celo ...
ash je napisao/la:
jeste odletio, pojavila se princeza rekla HELP bacila gljivu i on ponovo izletio i poceo sada bacati kugle (prije toga nije bacao kugle vec samo ove fataloide) zajedno sa fataloidima

ali ne spusta se nikako a kada skocim na ovu gamad ne mogu se odraziti toliko da ga pogodim u celo ...
mozes li baciti sliku sta baca i kako leti nemogu se sjetiti ova posljednja slika i nije nesto :$
mofo je napisao/la:
mozes li baciti sliku sta baca i kako leti nemogu se sjetiti ova posljednja slika i nije nesto :$
baca te kugle (pogledaj zadnju sliku) i one fataloide (pogledaj prvu sliku) i leti samo na vrhu tj. ne spusta se nikako dole :O
znam sad ... mislim imam sliku u glavi :$ al nemogu da skontam fkt ovaj dio
ja mislim da treba gadjati propeler sa ovim malim gadovima ...
evo neka djeca igraju cs u klubu pitao njih jesu li ikad igrali super maria oni me bljedo gledaju ... =S

"nismooo" i nastavise cs.a :S
Najjaca igra Allahami , jedva sam tog lika presao (:

Bacaj mu na glavu te male dole.

Na kraju tog glavonju prebijesh i onda ova princezZa dode tebi. =)
ne mogu mu skociti na glavu ba, previsoko lik
ash je napisao/la:
ne mogu mu skociti na glavu ba, previsoko lik
Ne skaces mu na glavu.

cekas da baci 2 puta onu kuglu, pa baci one male . I sa onim malima ga moras pogoditi, samo malo je teze nego prvi put, ev upravo ja to igram .

Onda ce on skakati gore-dole, bacit ce ti ova 2 mala, pogodis ga 2 puta i to je to. Nije mi ne dotakao frajer .
VioleN je napisao/la:
Ne skaces mu na glavu.

cekas da baci 2 puta onu kuglu, pa baci one male :D. I sa onim malima ga moras pogoditi, samo malo je teze nego prvi put, ev upravo ja to igram :D.

Onda ce on skakati gore-dole, bacit ce ti ova 2 mala, pogodis ga 2 puta i to je to. Nije mi ne dotakao frajer :D.
ne mogu nikako da ga pogodim :S

evo mali video za one koji se ne sjecaju

http://rapidshare.com/files/167640310/test.rar.html

btw prost snimi i ti video (sa kompresijom) i upload da vidim kako da ga sredim..
eto na pp link 

edit pun pp evo ovdje 

http://www.youtube.com/watch?v=M73ReyCWsnI

to bi bilo to 

edit 2 ovaj gore link je rjesenje 
a ovaj dole nagrada 

e'o skont'o sam i sam bez tog vida haha D:

idemo nasa na super mario world 2 :P

ps
ne znam kome bodove da dam :(
ash je napisao/la:
e'o skont'o sam i sam bez tog vida haha D:

idemo nasa na super mario world 2 

ps
ne znam kome bodove da dam 
Znas sta, iskreno ? 

Zavrsi SMW1, to jest predji svih 96 nivoa (mozes vidjeti kad pokreces igru) jer igara u Star world (kad otvoris ) ima mnogo tezih nego sto je ovaj, pogotovo druga igra, koja je malte ne nemoguca bez plavog yoshi-a, ja sam samo 2 puta je uspio normalno preci. Imas jos dosta zanimljivih igara, samo ih nadji .

A i nemoj igrati dvicu, nadji sebi ovih preradjenih verzija, imam ja oko 150 ih , dosta su teze, a i samim time zanimljivije. Bodovi mi ne trebaju, taj ih stoji .
VioleN je napisao/la:
Znas sta, iskreno ? :D

Zavrsi SMW1, to jest predji svih 96 nivoa (mozes vidjeti kad pokreces igru) jer igara u Star world (kad otvoris :D) ima mnogo tezih nego sto je ovaj, pogotovo druga igra, koja je malte ne nemoguca bez plavog yoshi-a, ja sam samo 2 puta je uspio normalno preci. Imas jos dosta zanimljivih igara, samo ih nadji :D.

A i nemoj igrati dvicu, nadji sebi ovih preradjenih verzija, imam ja oko 150 ih :D, dosta su teze, a i samim time zanimljivije. Bodovi mi ne trebaju, taj ih stoji :D.
ne kontam
je li ti pricas o super mario worldu ili super mario all stars, jer jedinu u ovom drugom imam vise od 1 igre

?
O SMW-u .
VioleN je napisao/la:
O SMW-u :D.
ne kontam te nista ba..
mene zaboravili ovdje ... 
jel se isplatili igrati ove igre bez dzojstika =S
ja bi rado poceo neshto sto sam igrao prije 10tak godina =S samo neznam nekako me strah poceti ... da se ne razocaram =S hehehe

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.