Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GAMERS.ba konkurs za moderatore

4.269 pregleda · 137 odgovora · otvorena 26.11.2008. u 01:43

Odabrasmo prve moderatore, naravno, pod lupom su i gledaju da slučajno ne pritisnu pogrešno dugme, a sada je red na ostale da im se pruži prilika.

Potrebni su moderatori za:
-CS
-turniri
-serveri
-WoW
-UT
-CoD
-dotA
-Software i konekcije
-Development & Web design
-Coffee Shop
-FanArt
-Gaming movies
-Kanta ?

Prijave u ovom formatu:
Imam xx godina ( obavezno dvocifren broj ) i mislim da bih bio dobar moderator zato što ... , na GAMERS.ba provodim toliko i toliko vremena.

Konkurs otvoren do daljnjeg. Neozbiljne prijave će biti uzete u razmatranje
Imam 17 punih godina i mislim da bih bio dobar moderator zato što sam rodjen 15tog drugog xD zato sto hocu da unesem promjene u ovaj nas gaming comunity, osjecam se dovoljno dgovornim za taj posAo  (A) ... , na GAMERS.ba provodim relativno puno vremena 

btw kandidatura za coffe/dota -.-

edit:
zvacu denzela ako ne dobijem 
imam 18 godina... volio bih biti moderator za dio gdje je WoW u pitanju :P..imam iskustva jedno 17 godina :D
Imam 16 godina i mislim da bih bio dobar moderator zato što znam dosta o programima, problemima sa pcom driverima... itd... , na GAMERS.ba provodim hmm ceo dan mi sajt ukljucen 

Software i Konekcije

BTW Ako ja dobijem moda nema vise glupih postova sve cu vas samarati XD
Imam 22 pune godine.
Mislim da bi bio dobar moderator zato sto sam duze vrijeme na g.ba , sta ja znam imam iskustva stari sam clan g,ba proso toga i jos cemo da prodjemo,svaki dan kad sam na poslu od 9 do 17h uvjek sam g.ba citam teme i placem i smijem se tememam i komentarima, naravno zaboravio sam reci kod kuce poslje 11 ostajemo dokasno npr sad je 2h....

Volio bi biti moderator da se malo ufuram sa dajem šamare na komentare debilne i da nagradim postove koji imaju neku svrhi i smisao

-Software i konekcije
-Coffee Shop

Eto moze jedan od ta dva ili oba da nebudem offiran malo xD
odo spavat moram na poso sutra....

PS

ako nebudem moderator ukrast cu ti golfa...
22 godine zivota ! Kad zavrsim fax imam siguran posao  stela al nebitno to  Volio bih da budem mod, cisto da imam neku obavezu i da budem od koristi (: , Bio sam moderator na downloadfreakz ako se sjecas i davao sam maximum.

et :$
Sta drugi kazu

Pasha /Hz/ says:
Allaha mi nije sto mi je jaran ma ku**c jaran ko ga j**e  ali sigi je na gamersu registrovan 10 godina  treba da mu ku**c svi puse a ne da mu dadnu moderatora ocam 

Pasha /Hz/ says:
jebote grob frajer zivot ostavio na gamersu 

Pasha /Hz/ says:
i praveci avatare 
Prijavljujem se za -FanArt

Provodim najmanje 10 sati dnevno na gamersu...

non stop sam za racunarom...

tako da sam tu :D
Imam 19 godina, i na netu sam najmanje 10-11 sati na dan, gamers.ba posjecujem najvise i najcesce, na site sam regovan prije 6-7 godina, i ne volim spammat i pisat glupe komentare , a prijavio bih se za coffe shop =D
Pozz kemo fatlni unaprijed da ti zahvalim sto si pruzio priliku i ostalima clanovima da okusaju svoju "srecu"

Evo ja bi se licno prijavio za -Coffe shop

imam 15god sad 27.11 =16 we 

na gamersu provodim 80% svog "surfanja" znaci prvo sto bude kad se ustanem gamers.
Mislim da bi u coffe shop bio dobar jer tu je ono sto ja volim (kratko receno) na gamersu provodim na dan do 5-6 sati minimalno...

heto na vama je red ocul dobit tu pruliku
znam da tu imaju prednost oni koji su na forumu 3 i vise god, eto ja sam novi ali valja probat

Aj Zdravo

mozel koji ss od "crnog foruma " da vidimo i mi to malo
Imam 20 godina (za par dana).. Mislim da bih bio dobar moderator jer sam poprilicno ozbiljan, redovno online na g.ba (i previshe), nemam puno poznanika na g.ba, tako da bih puno samarao gluposti.. , vec 5 godina registrovan na g.ba a niti jednom banovan, i mislim da bih svojim radom doprinjeo ovom site-u.. Kandidujem se za coffe shop ili nesto drugo..
Zovem se Harun imam 15 Godina (uskoro 16 aBd) Prijavljujem se za CS moderatora posto mislim da znam svasta oko cs te isto tako clan sam nase cs scene.Pomno pratim teme na http://www.gamers.ba.Tako da se nadam da sam ja taj koji moze zadovoljiti kriterije CS Moderatora.

Post dobio šamar od vLexinho

18 god
gamers otvoren 24/7 , prijava za cs ili turnire 
mislim da imam dovoljno iskustva 2 ovo 2 :P

gief 
Zovem se Omar i imam 14 god(u martu aBd 15), prijavljujem se za [FA]FanArt moderatora. Mislim da bih bio dobar moderator zato sto sam 5-6 sati dnevno na g.ba i dobro, ako ne i odlicno poznajem programe tipa "Photoshop" "UGA5" itd. Clan g.ba sam 2 godine, al mi je "bivsi" acc banovan radi spamma 

Iako imam samo 14god (uskoro 15) molio bih da moju prijavu ne smatrate neozbiljnom 

btw. poceo nositi naocale radi g.ba 
Eh ovako pozdravljam sve clanove meni veoma dragog foruma!

Imam 19 godina, studiram ekonomiju bla bla bla, da ne rastezem!

Mislim da bih bio dobar moderator za Counter Strike, posto jedina igra koju konstantno igram, i pratim desavanja u vezi nje.

Znaci aktivan sam igrac CS-a kao i posjetilac ovog foruma!

A sto se tice vremena provedenog na g.ba. Pa budimo realni, naravno kad god ne igram CS znaci kada nesto ovako radim tj. surfam g.ba mi je upaljen, znaci skoro cijeli dan! Mozete vidjeti logove u mom profilu skoro 1000 ! 

Eto toliko od mene!

Pozdrav!
dovoljno znate o meni , ko ne zna, izvolite intervju procitati . znaci usko sam vezan sa CS i gfx stuffom .. tako da.. na vama je .. btw 19 godina .. hvala !
17 god...
Udjem svaki dan na g.ba bar 3 ili 4 puta . . .prijavljujem se tamo gdje treba pomoci oko cs.a ili gdje su u pitanju turniri . . clan sam stranice odavno i eto tako to glavno sto treba . . .
Molim vas da ovdje postate samo potrebne informacije bez citiranja drugih i komentara koji su "nidje veze".
19 godina.

Koliko sam na g.ba dnevno?
Pa oko 5 puta dnevno dodjem po nekih pola sata.

Zasto?
Smatram da sam dovoljno ozbiljan da mogu da obavljam posao moderatora. Volio bih biti moderator podforuma "Nintendo", ako je ikako moguce. Tu sam pravi "pro".
A moze i Development & Web design, stim da sam vise za Development. Od programskih jezika znam pascal, C, C++, sada ucim pomalo javu. Probo sam se i u Phytonu.
Isaoo sam na takmicenja iz programiranja. Zauzimo sam dobra mjesta. Sada idem na ETF, smije porgramer.
Mislim da sam dovoljno kvalifikovan za Development. A stos e tice weba, pa tu nisam bas neki pro, ali se i tu razumijem pomalo.
A glavni razlog je to sto zelim da pomognem pri podizanju nivoa informatickog obrazovanja u nasoj zemlji. Ne volim da sjedim i gledam kako sve drugi rade.
Ovdje dolazi jako mnogo omladine iz BiH i sire i smatram da bi mogao puno doprijnijeti.

Bice edit, samo da nadjem rezultate sa takmicenja,pa da se pokazem.

EDIT:
Sry, ali ne mogu naci site sa rezultatima. Imaju samo od prosle godine. :S
Izgleda su obrisali starije rezultate.
EDIT2:
He, zaboravi nesot reci. na gamersu sam 1.5 godina, medjutim, jedan acc. mi je banovo Allsvenskan, jer sam mu reka da ne spama, a nisam znao da je adnim tada.
Razlog bana je pisao: "Samos e ti pravi pametan, mogo spamati koliko hocu." Nesto na taj fazon. :S

A i posto vidim da se ljudi ne prijavljuju za Dota podforum, ulazi i to u razmatranje. Igram dote. nisam neki rpo, ali idem nabolje. Imate u mojoj galeriji slike. Mozete vidjeti kakav sam.
E moja prijava se odnosi na podforume software i konekcije ILI coffeshop,mislim da bi bio dobar mod. jer imam vec nekog iskustva i siguran sam da imam dobru procjenu ... tj da mogu da procjenim kada neko pristupa ozbiljno temi i postavlja ozbiljna pitanja i kad neko je iskljucivo tu
da poveca broj komentara ...
Imam 21 godinu.. i veci dio dana provodim na g.ba,

Do sada nisam imao nikakvih opomena i tako ce da ostane ... =)
bar sto se tiche moje strane,ponasanja,aktivnosti etc ...
godina 21...Zelio bih biti moderator za CS provodim dovoljno vremena ne brinite ^^  ostalo je sve suvisno da pisem znate me  zivjeli !!!

edit : zaborawih napomenuti da bih bio spreman raditi "Live coverage" svakog turnira u BiH pa cak i Balkana s tim da imam mogucnosti da putujem sto smatram da bi doprinijelo nasoj gaming sceni jako mnogo!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.