Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sacred 2

139 pregleda · 13 odgovora · otvorena 24.11.2008. u 08:34

pozz ljudi.evo napokon sam odbanovan od onog bana koji kaze da sam cheater :S a samo sam htio pokazati kako neki ljudi chetaju na gareni....ja sam dobio ban :S

al nebitno.
Sacred 2 je izasao,ali niko da otvori ovdje temu.Pa zar niste igrali prvi dio fenomenalnog Sacreda.Ja jos nisam uzeo svoj Sacred2 ali namjeravam sutra ili danas.Ako je neko igrao neka podjeli utiske,posto sam na ovim hrvatsikm forumima citao razne komentara,neki kazu da je odlcna a neki kaze da nista nevalja igra.

A da jos nesto,oni sto su igrali demo,a nisu odigrali original,neka se nezale na grafiku,jer na originalu dodje i "specijalna grafika" xD....znaci puno je bolje nego na demou.
Ja mislim da cu igrati sa onim robotom ili drydom.

:D
igrao sam 1 dio sacreda i odlican je ali ovaj 2 je izasao na 3DVD+1 CD pa sto imaju toliko pravit igru ali cu je najvjerovatnije o5 kupi :D
ja znam da je na 3dvd ali sta ti e ono +cd :S
ali vidi ako ti je losiji komp,nemoras uzimati 3 dvd,jer na njemu je ona najbolja grafika.znaci mozes igrati na high grafici sa prva 2 dvda,a na very high sa 3 :D
igra je izasla na 3DVD+jos 1 CD obicni a komp mi nije slab vidis u profilu :D
pa dobro,ali neznam sta ti je onaj 1CD,jer kod mene je samo na 3 dvd.

evo posjeti www.asterix.co.ba pa pogledaj.kliknes na ime igre pa ce ti pisat broj diskova.
neznam kada sam gledao da kupim u tnt pisalo 3DVD+1 cd :S al nema veze
sa kojim si likom igrao prosli sacred?

ja sam sa gladiatorom :D
preaso sam i sa serrafinom :D
sacred prvi dio i underworld su extra
btw:
jel moze neko da postavi link za download demo versio sacred 2?
http://www.bigdownload.com/games/sacred-2-fallen-angel/pc/sacred-2-fallen-angel-demo/

mozes sa seraphinom igrat i to do 10 lvla :D

1,7gb ti je demo pa ti vidi.
ja sam igro prvi dio moze se rec i previse
ovaj drugi sam kupio i probo i nikako mi se ne svidja
Ljudi trebam pomoc instaliro sam sacred 2.Sutra vidim isteko mi free trial a aktivacijski kod mi nevalja.Gdje da ga nabavim???
I am insane for sacred
e narode i ja sam igaro Sacred 1 al je fazon sto na jednom dijelu samo stane
furka je bila sto nisam znao kako dalje
moram donijeti vodu za vojnika al nemogu da je nadjem (kazu da je to bio bug) i tu sam stao
a volio bih da je predjem pa ako ko zna kako odklonit ovaj bug unaprijed hvala
zlaja napisi ''wasser''

sacred 2 predobra igra,grafika super,mapa velika :D....
ono kad ti istkne trial samo ides ono delete securom(moras svaki dan radit)
GDJE SE NALAZI SECUROM KOJEG TREBA DA IZBRISEM KAKO BI IGRO SACRED 2 PLS ODGOVORITE

ZARAZIO SAM SE ONO STO SAM MALO FREE TRIAL IGRO

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.