Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

DAWN OF MAGIC

143 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.12.2008. u 11:05

zanima me jeli tko igro? kakva je igra? isplati li se kupovat je?..... ono sto sam dosad čito o dawn of magic ne cini se kao losa igra....ali zanimaju me vasi dojmovi
imam ja na comp i igram je . Sto se tice gampleya samo je kamera lose uradjena. Igra je zaista extra (sem sto imas 3 heroja na pocetku ) al kako ides gradovima , mozes steci nevjerovatne magije , gero-ve . Postoji dosta terirotija , dosta bosova , dosta questova . Ako te jos sta zanima samo reci
u prvi mah kad sam je tek kupio bio sam uzasno razocaran, jer kao sto je ovaj momak vec iznad rekao, kamera je kriza. I nakon nekog vremena sam opet instalirao i zaista se pozitivno iznenadio koliko ova igra ima da ponudi. Ogroman broj questova, promjena izgleda lika po nacinu igre, tj tvom ponasanju prema drugima. Da ne govorim o samoj razlici igranja kada se odlucis da budes mage ili warrior, kao i itemima koje mozes da nosis, a vjeruj itema ima cak i previse :) Kasnije se odlucis kojoj ces crkvi da se "prikljucis" put dobra, put zla... Mnogo toga ti mogu pisati sad al vjeruj neces se pokajati ako zaigras
A znas li mozda moze li se igrat preko neta?
moze, al ti treba originalni key ja mislim. NIsam siguran da treba original, al znam 100 % da moze online
Breakingah je napisao/la:
moze, al ti treba originalni key ja mislim. NIsam siguran da treba original, al znam 100 % da moze online
AL nema ni jednog servera na netu :S ni kad ja kreiram niko ne ulazi :S
empty_king je napisao/la:
AL nema ni jednog servera na netu :s ni kad ja kreiram niko ne ulazi :s
mozda zato sto niko ne igra ?
odlicno, hvala svima...kupujem...kolke su u vas cjene igrica? oce li to moc radit na celeron 2.4 Ghz, 512 MB ram, ati radeon 9250 128 mb?
Minimum System Requirements
Operating System: Windows XP/2000/Vista
Processor: Athlon XP+ 1800 or Pentium 4 1,6 GHz CPU
Memory: 512 MB RAM
Video card: DirectX 9 compatible video card with 64 MB RAM (Ge Force 3, Radeon 8500 or better)
Sound card: DirectX compatible sound card
Hard disc: 2 GB of free hard drive space
CD ROM: DVD ROM

Recommended System Requirements
Operating System: Windows XP
Processor: Athlon XP+ 2500 or Pentium 4 2,0 GHz CPU or better CPU
Memory: 1 GB RAM
Video card: DirectX 9 compatible video card with 256 MB RAM (Ge Force 6600GT, Radeon X800 or better)
Sound card: DirectX compatible sound card
Hard disc: 2 GB of free hard drive space
CD ROM: DVD ROM

c/p sa http://www.1cpublishing.eu/game/dawn-of-magic/requirements
ja sam igrao igru i stvarno je extra za noob-ove malo teška al covjek se navikne . mene samo nervira kada te napadne milion onih sitnih protivnika i akd te ubiju ispadnu ti oci lobanja il tak nes pa ti opet mozes pokupit al najjace mi je kad ti se mijenja tijelo ja sam na pocetku uzeo onog nekog lika sto je ko neki profesor il tak nes ( on mi se cionio jedini normalan ) nakon par sedmica igranja taj isti lik mi se promijenio u nekog cudnog kukca : ) mislim imam šest nogu a glava mi je kaou nekog undeada iz Warcrafta

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.