Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kupujem : Pitbull ili Staford stene

259 pregleda · 10 odgovora · otvorena 24.11.2008. u 05:19

E ovako kao prvo, PROCITAJTE STA CU NAPISAT , A NE GOVORIT KUPOPRODAJA!

KUPOPRODAJA NE RADI!
Nece nikako, sve uradim fino i kaze izaberi kategoriju, izaberem bilo kakvu i opet nece sere, i onda prebacujem da ja prodajem i tu sere, i da kupujem, i nemoj da neki debil dodje i kaze neznas ispunit polja, iznervirat cu se sviju mi!
A sad da predjem na stvar zbog cega i jesam otvorio ovu temu:

Znaci kupujem pitbull ili staford stene, ako imate vi, il nekoga koga znate da to prodaje, znaci prvoklasne rase, i sa crnom il crno bijelom bojom, do 3 mjeseca, nek mi se javi na pm ili nek ostavi ovde poruku..
Sto se tice kapare, pare nisu bitne, ocu samo ocuvano i fino stene,tj musko..
Naravno navedite mi odakle ste.. posto nebih da predjem dosta kmh a stene kariola, oni sa slikama imaju prednost..

@ admins, ak bude ko sta srao, de oca vam vasheg shamarajte ga carapama, a ne shamarima! i ne brisat temu, jer stvarno kupoprodaja ne radi.. Hwala

ja imam 3 psa ... svi su iz srbije.Iz Srbije su najjaci majke mi ja sam googlo nestaa pa sam nasao ako budem nasao broj od ovog covjeka bit ce edit ali nemoj pitbulla bogami ...za 1g ce nekom ruku otkinut.Ja sam imao pitbulla 1.g i 3mj. davno kad sam vidio kolko je lood nabio sam ga nogom.A znas li kad pit bull osjeca svoju smrt da hoce ubit vladara?pit bull se krece od 400-600 a onaj od 300-600
Ako ti nije daleko imas na Dolac-u kraj Travnika.
Kraj Bajrinog HOTELA .
Veliki natpis "Prodajem Pse" ( neznam je ovako tacno pise al' uglavno slicno ) Neznam koje rase imaju al' ima "ihi" cuka.Drugo neznam :$
mahYr je napisao/la:
Ako ti nije daleko imas na Dolac-u kraj Travnika.
Kraj Bajrinog HOTELA .
Veliki natpis "Prodajem Pse" ( neznam je ovako tacno pise al' uglavno slicno ) Neznam koje rase imaju al' ima "ihi" cuka.Drugo neznam :$
Bravo mahire reci mu..........Zar tebe ima i kod Doca......

Znam za to al nema tu takvo pasce kakvo on trazi........
Tamo sam tornjaci ima koker spanijel ili nesto tako vucko i neki lutalice
Samo bih ti preporucio da ako zelish da prodjesh jeftinije da kupujesh kod uzgajivaca, a ne kod preprodavaca. Duplo jeftnije ce ti biti.
Prvo da te ispravim nije staNford nego Staford a skraćenica je amstaff-američki stafordski terijer.Ako hoćeš mogu ti poslati na pm nekoliko stranica uzgajivačnica kao i za game pitove ako me razumiješ.poz
bolje ti je kupi kozu nego pasce,imat ces vece koristi od nje
sknews je napisao/la:
ja imam 3 psa ... svi su iz srbije.Iz Srbije su najjaci majke mi ja sam googlo nestaa pa sam nasao ako budem nasao broj od ovog covjeka bit ce edit ali nemoj pitbulla bogami ...za 1g ce nekom ruku otkinut.Ja sam imao pitbulla 1.g i 3mj. davno kad sam vidio kolko je lood nabio sam ga nogom.A znas li kad pit bull osjeca svoju smrt da hoce ubit vladara?pit bull se krece od 400-600 a onaj od 300-600
pas se odnosi prema covjeku kako i covjek prema njemu...

sve je stvar kako si "odgojio" psa...

mnogo ljudi pit bull pse smatra krvolocnim i tako dalje...sto u sustini nije istina...taj pas mora proci pravu dresuru...

i josh nesto najvisi je postotak ugriza njemackog ovcara...a medu najmanjim pitt bulla

kupi oglasnik A do Ž imash u njemu oglase stenara i uzgajivacnica...

ako imash veliko dvoriste idealan je...

GL ^^
sknews je napisao/la:
Pricas nebuloze....ti si mozda macka imao, a roditelji te lagali da je pit....
ja bi ti preporucio da kazes nekome da klepi cuku iz drugog naselja pa tebi proda za jedno 200KM tako ti je najbolje

odvedes ga kod veterinara i uradis papire i mirna bosna
2HaL je napisao/la:
Prvo da te ispravim nije staNford nego Staford a skraćenica je amstaff-američki stafordski terijer.Ako hoćeš mogu ti poslati na pm nekoliko stranica uzgajivačnica kao i za game pitove ako me razumiješ.poz
e poz jel mi mozes poslat te stranice za game pitove pls
Mislio sam 1 kupit samo da nisu skupi:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.