Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

g.ba kupoprodaja bug

223 pregleda · 20 odgovora · otvorena 15.12.2008. u 18:57

Znači krenuo sam nešto da stavim u kupoprodaju i nemoze.

Stavim ja sve i stavim i sliku i kaže mora biti .jpg.
A moja slika je .jpeg što uključuje i sve ostale slicne extenzije..

Sad ako može objašnjenje jer fakat nekontam , mozda i je i do mene ...
Tako je i meni bilo kod profila, kad sam stavljao avatar nije mi mogao , i nakon nekog vremena proradilo ^^
pa ne moze kazes jpeg :S stavi .jpg :S otovri tu sliku preko painta i onda ave as i nadi format jpeg itd ... jos nesta pise onda probaj
Aj ti to uradi molim te :)
.jpeg .jpg su iste extenzije i nemozes mjenjati iz .jpg u .jpeg i obratno..
ja pokusavam stavit sliku 2 mjeseca nemoze isto se desava, sliku svaku stavim u jpg prije nego sto je pokusam stavit ....

BTW : napokon je neko postavio ovu temu 9-)
To je do vas nije do gamersa...imao sam isti problem i igrom slucaja odnesem komp. na format i poslije je sve regalo.
HaLe je napisao/la:
To je do vas nije do gamersa...imao sam isti problem i igrom slucaja odnesem komp. na format i poslije je sve regalo.
neki dan sam formatiro comp isto se desava ...
BUYAKA je napisao/la:
neki dan sam formatiro comp isto se desava ...
e onda ne znam...www.gamers.ba/profil/ash
care nije do tebe takav je bug sve dog fatal nenapravi :D
Imao isti problem, samo u galeriji - stavim .jpeg, ono trazi .jpg ...
Neki dan se problem sam rijesio, rekoh hajde da sada pokusam i eto. :)
pa ocito je da se moze uploadovati samo .jbg extenzija i nepokusavajte uploadovati ostale.

krystal je napisao/la:
pa ocito je da se moze uploadovati samo .jbg extenzija i nepokusavajte uploadovati ostale.

malo si glup :)
procitaj ostale postove..
nemozes fajl prebaciti u .jpg
btw nije
.jbg XD
Pa pricekajte malo , sve ce biti ispravljeno. Ne moze sve biti preko noci !
krystal je napisao/la:

Imbecilu procitaj sta su ljudi napisali.. Bug sa uploadom slike i bug sa selektovanjem kategorije - postavljao sam temu vec i neki pametnjakovic je delete.. A i poslao sam PM Ashu pa ce sredit to valjda.
i meni se pojavljuje hiljadu jedan bug

pitao sam izvjesnog admina,kaze da rade nesto na serveru,mjenjaju ikone itd
UnDeRgRoUnD_cs_ je napisao/la:
pa ne moze kazes jpeg :s stavi .jpg :s otovri tu sliku preko painta i onda ave as i nadi format jpeg itd ... jos nesta pise onda probaj
JPEG je isto sto i JPG. Kako meni moze staviti sliku u galeriju sliku na kojoj pse da je JPEG!
da vas pitam jednu stvar.. imam premium i Crni i Plavi skin su gratis.. plavog mi nema.. jel to bug ili nije jos dovrsen.. ?
i meni je to bilo tako na internet explore ja na mozillu moze znaci , mozda je do browsera koji koristis il do buga :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.