Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Alexa - Šta smo postigli ?

1.309 pregleda · 54 odgovora · otvorena 21.11.2008. u 04:12

Prošli mjesec sam podig'o ovu temu:
http://www.gamers.ba/forum/9/51131/gamers-alexa-test/

I rank smo popravili za više od 15 hiljada.

Ukoliko još niste, instalirajte ovaj plug-in za Firefox
Alexa Sparky

U slučaju da koristite Internet Explorer
Alexa Toolbar

Alexa graph za posljednja tri mjeseca izgleda ovako:

Znaci isplatilo se ovo sto ste instalirali i svi vi koji niste,budite sigurni da ovo nema virusa,spy-eva i sl.
Skidanjem alex-a pomazete u boljem rankiranju gamers.ba .

btw. Kemo idi spavaj ja odo -.-
eo ja se probudio 

♥ this shit
I sta smo postigli? -.-
Sta mi imamo od toga sto smo popravili rank? -.-

Daj ti shop i skin prvo pa se onda brini za alexu.
rulF je napisao/la:
I sta smo postigli? -.-
Sta mi imamo od toga sto smo popravili rank? -.-

Daj ti shop i skin prvo pa se onda brini za alexu.
nije bash da nista nismo uradili jarane all slazem se sa tobom.

Mozda nekad kasnije gamers.ba postane multi-etnicka gaming zajednica :D Gdje ce bit raje iz cijelog svijeta a ne samo balkan. Ett to smo postigli

aa fkt kad ce crni skin i shop :D
Ne peglajte s tim shopom i crnim skinom.
Hoce li tebi biti nesto bolje sa crnim skinom? Hocel ti se zivot popravit? Samo mi objasni koja ti je korist od shopa, skina i na kraju od g.ba?

Tu ti je da zatrazis pomoc kad ti treba, a vjeruj to se moze i sa ovim default skinom.
Uzdravlje  sjecam se kad si postavio temu,bilo preko 100,000 a sad 87 000 + kusur
BennyBlanco je napisao/la:
nije bash da nista nismo uradili jarane all slazem se sa tobom.

Mozda nekad kasnije gamers.ba postane multi-etnicka gaming zajednica :D Gdje ce bit raje iz cijelog svijeta a ne samo balkan. Ett to smo postigli

aa fkt kad ce crni skin i shop :D
kakve fajde da dodze raja iz cijeloga svijeta kad se svi koriste bosanskim/srpskim/hrvatskim jezikom u pisanju postova... Stoga nije ti ni vazno hoce li neki Kenijac doci na ovaj site kad svakako nista ne razumije...
Breakingah je napisao/la:
kakve fajde da dodze raja iz cijeloga svijeta kad se svi koriste bosanskim/srpskim/hrvatskim jezikom u pisanju postova... Stoga nije ti ni vazno hoce li neki Kenijac doci na ovaj site kad svakako nista ne razumije...
da upravo tako,

http://www.gamers.ba/forum/9/50697/zabrane-gamers-ba

na gore navodecem linku, nigdje ne stoji da se moze obratiti na Svjetskim i drugim jezicima. znaci da je to i dozvoljeno, a kad je dozvoljeno naravno moze se i pisati zato nemoj biti negativac i gledati samo negativne strane... i ja bih volio isto ono kao sto pise covjek u tvom citatu. tj. da mi budemo svjetsko "gameing uciliste".
deedaj je napisao/la:
Ne peglajte s tim shopom i crnim skinom.
Hoce li tebi biti nesto bolje sa crnim skinom? Hocel ti se zivot popravit? Samo mi objasni koja ti je korist od shopa, skina i na kraju od g.ba?

Tu ti je da zatrazis pomoc kad ti treba, a vjeruj to se moze i sa ovim default skinom.
cekaj a onda koja je korist bodova, ako ih neces na nesto torsiti jer je situacija takva da ti ovdlje ljudi pomazu samo ako imas bodove ko da su bodovi boziji novac tobjearabi.

tako nemoj da pametujes i pusti djecu nek pitaju, zamisli sta bi bilo da nismo navljaivali da dojde novi update, cekali bi jos :D
za sve postoji objasnjenje nadam se i za ovo..
hvala
Ja sam skino odma na prvoj temi kad si postavio.......

Napredujemo covjece...............

xD
Ovo sam install kad si onda postavio temu.

Odmah install , ev jos koristim 
Rank skace...

Primjetio sam, jedno vrijeme smo bili 92k i odjednom 102k i vi ste se radovali...

Onda 105k pa ste se opet radovali, a sada 80 hiljaditi na ranku...

Pa jel' treba sto manje ili vise?

btw, sumnjam u "tacnost" ovoga, mislim za finance.yahoo.com nikad cuo....prvi na ranku treba da bude Gugl :|
hmm aj gledajuci taj rank, cemu sve to ? Bolje da se ide na nasminkavanju g.ba i dodavanje nekih novih stvari koji bi privukli sto vise raje, rank ce doci sam 
Skinuo sam ga kad si prvi put postavio temu  Idemo polako ka gore XD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.