Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ps3 internet

163 pregleda · 15 odgovora · otvorena 17.11.2008. u 22:29

kako da prikopcam ps 3 na internet, imam i pentium sa adsl-om, da li adsl router ima wireless, ima antenu, i da li je problem skopcati preko kabla kojeg imam za ps3???
unaprijed hvala!!!
A sto bi bio prblm ?

Imas iz PS3-a "žek" za internet i to je to prikopcas konektujes se i pwnas
To nemozes ti da pravis ! I ja imam PS3 i zovni one iz Bh telecoma ili vec koji ti je ISP i oni ti prikopcaju
torQ7u je napisao/la:
A sto bi bio prblm ?

Imas iz PS3-a "Džek" za internet i to je to prikopcas konektujes se i pwnas
nemoze, razmisljam da kupim router, al mi se nedaju pare za to!!! nije bas jednostavno cacko sam i nemoze!?!
Moj savjet ti je da odustanes od toga... jer u nasoj drzavi su jako teski uslovi za takve stvari ( cak dan danas nemamo ni PS2 online). I ja sam pomisljao da prikljucim svoj XBOX360 na XBOX LIVE, al nista od toga. Protokol je ogroman i kompleksan + trebas odredjene kablove i servere. Nasi ljudi nisu u stanju da ti to naprave. Mozda, ako imas dobar temelj ( iskustvo,zananje) ili nekoga u inostranstvu ko se jako dobro razumije u to pa da napravis dogovor s nekim od boljih provajdera u nasoj drzavi, al jako tesko. Vise informacija na gameplay.hr ili na gamespot.com

EDIT : ova ideja je preskupa ^^

Post dobio aplauz od storm_raider

S3phirotH je napisao/la:
Moj savjet ti je da odustanes od toga... jer u nasoj drzavi su jako teski uslovi za takve stvari ( cak dan danas nemamo ni PS2 online). I ja sam pomisljao da prikljucim svoj XBOX360 na XBOX LIVE, al nista od toga. Protokol je ogroman i kompleksan + trebas odredjene kablove i servere. Nasi ljudi nisu u stanju da ti to naprave. Mozda, ako imas dobar temelj ( iskustvo,zananje) ili nekoga u inostranstvu ko se jako dobro razumije u to pa da napravis dogovor s nekim od boljih provajdera u nasoj drzavi, al jako tesko. Vise informacija na gameplay.hr ili na gamespot.com

EDIT : ova ideja je preskupa ^^
mislis li preskupa, za prikljucit ili kad racun dodje za mjesec dana da cu se ubandacit!!!
posto moj drug igra preko wireless-a, sasvim normalno i nimalo komplikovano, jer ps3 ima ugradjen wireless!!!
ja sam ti svoj ps3 na internet prikopcao tako sto sam ubacio u njega onaj usb sto koristis za internet sad neznam kako je u tebe
benza je napisao/la:
ja sam ti svoj ps3 na internet prikopcao tako sto sam ubacio u njega onaj usb sto koristis za internet sad neznam kako je u tebe
pise da ima wireless ugradjen, jel to puno skupo, mislim kad racun dodje???
sada imas jeftino uzeti router sa wirelesom( router+wireles u jednom) trenutno ga ja koristim jer imam 3 PC i 2 laptopa u stanu... negdje je izmedju 90 i 120 KM .. a za racun sve zavisi koliko predjes limita..
de ba ljudi negovorite covjeku da odustane
moze se i u bosni lako connect na net preko ps3
imam jaran..stalno owna cod4 preko ps3 i sha ya znam te igre :) i skida demose
nick mu je astral_cor3 na gamersima i tak nesh :)
pa se njemu javi lave
a vi ostali psssssssssssssssss :) pustite lika nek uziva :D U blagodatima koje podario SONY :)

Post dobio aplauz od storm_raider

Imam ps3 i ja ga spajam normalno kabal od ADSL-a iskopcam iz procesorske i ubacim u dzek na ps3-Napravis acc tamo kad upalis ps pise ti tu online nes tako ne znam napamet sad.Ru udjes kreiras acc onda izadjes ides settings i upload ps3 na najjacu verziju.Uzivas i igras ko hadzija.Nema tu puno matematike
iM_Me_ je napisao/la:
de ba ljudi negovorite covjeku da odustane
moze se i u bosni lako connect na net preko ps3
imam jaran..stalno owna cod4 preko ps3 i sha ya znam te igre :) i skida demose
nick mu je astral_cor3 na gamersima i tak nesh :)
pa se njemu javi lave
a vi ostali psssssssssssssssss :) pustite lika nek uziva :D U blagodatima koje podario SONY :)
danas sam vasdan cacko, nemoze, imam i neke raje koja igra sasvim normalno, da nikad nisu vidjeli problema oko ovoga, sistem je apdejtovan, jer sam kupio polovan, ps3, ima neki stari akaunt, vec na ps-u, izgleda da je to problem, ma konektovacu ga ja pa makar!!!
a tebi hvala druze!!!
naneljube je napisao/la:
danas sam vasdan cacko, nemoze, imam i neke raje koja igra sasvim normalno, da nikad nisu vidjeli problema oko ovoga, sistem je apdejtovan, jer sam kupio polovan, ps3, ima neki stari akaunt, vec na ps-u, izgleda da je to problem, ma konektovacu ga ja pa makar!!!
a tebi hvala druze!!!
Nparavi novi acc nemoj stari koristit to ti je i problem ja mislim.Napravi novi acc opet update i to je to . Sretno
naneljube je napisao/la:
mislis li preskupa, za prikljucit ili kad racun dodje za mjesec dana da cu se ubandacit!!!
posto moj drug igra preko wireless-a, sasvim normalno i nimalo komplikovano, jer ps3 ima ugradjen wireless!!!
lik ima i adsl i cable... stari mu radi u kablovskoj pa je ona ustekana u ps3 a adsl placa...tako neznam za cijenu
al znam da on placa regularno ono 30KM internet..neje limit nish posebno... Barem on tako kaze Al vjerujem mu fakat...

23123129231123912391239239292391231238391289123389122138921389123892318912398213138912389123893483489895489589898989890458904590353409549045m9009903490

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.