Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bluetooth na PC?

106 pregleda · 8 odgovora · otvorena 17.11.2008. u 20:12

Pozzz raja , eh vako imam jedno pitanje , posto sam nesto zajebao drajvere za telefon na PC , telefon je samsung g600 , eh sada me zanima dali ima negdje da skinem
bluetooth , kako bi preko njega mogao prebacivati stvari sa PC-a i tako sa telefona na PC ? Hvala unaprijed.
to se neskida nije softwerski....
nego kupis hardware...imas gdje god hoces da to kupis negdje 15tak KM....i ukljucis u USB i to je to :S
DOLLAR je napisao/la:
to se neskida nije softwerski....
nego kupis hardware...imas gdje god hoces da to kupis negdje 15tak KM....i ukljucis u USB i to je to :s
aa qme , gledaj kada spojim na telefon i na PC usb kabal , nece da mi radi , nece da ocita...
arnautovicemil je napisao/la:
aa qme , gledaj kada spojim na telefon i na PC usb kabal , nece da mi radi , nece da ocita...
skini drivera za USB kabal mozda?
Il skini PC suite nisam siguran jel taj za samsung...i kad instaliras imaju i driveri i sve...
Skini program.........

Bluetooth dongle....nesto tako.......ja imam program a mozes samo 5 MB prebacit ili poslat na komp......
skini program za usb,samsung studio koji ti pomaze da ocita telefon i da prebacujes sa telefona na racunar i obrnuto

http://uk.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/pcStudio31.do?phone_model=SGH-G600&pc_studio=PCStudio3.1&manualsSize=2&softwareSize=2
Joj jarane uvijek ces se mucit sa tim PC studio-m. Ja sam imao samsung i tako koristio sam PC studio i koliko god puta ja njega reinstalirao on opet nece da ocita telefon. Ustvari nekad hoce, nekad nece. To je jednostavno tako. Gledao sam i po mnogim forumima i isto se raja zali da nece da im ocita.
Meni se znalo desiti da ocita i prebacim nesto na telefon, iskljucim i posle 5 min. opet hocu da nesto prebacim, nece da ocita.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.