Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

eronet-internet?

92 pregleda · 5 odgovora · otvorena 14.01.2009. u 16:09

e ljudi imam mobitel sony ericsson al neznam kako da se prikljucim na net ?

ja koristim HEJ eronetovu karticu i nadopunjem racun tako sto kupujem bonove i sad me zanima moze li iko objasnit kako da nastimam internet da imam bodova dao bih

ko pomogne ima zagarantiran RS premium acc
- Javis se ERONETU, tj. brigu o korisnicima 
Tamo ce ti sve objasniti 
http://www.eronet.ba/privatni/dokument.asp?stranica=mobilni_internet.asp&t=1&s=17&active=92

btw : kakve veze ima sto je tebi Sony Ericsson ?

edit: ovako dobijes internet

Aktivacija Mobilnog Interneta

Aktivacija GPRS / MMS usluge

eronet (postpaid) korisnici

Mobilni Internet tarifu START mogu aktivirati pozivom Službi za korisnike na broj 063 3800.

Ukoliko eronet korisnik želi aktivirati Mobilni Internet tarifu CONNECT potrebno je na
prodajnom mjestu popuniti zahtjev za dodatne usluge (ako se radi o postojećem korisniku) odnosno zahtjev o zasnivanju pretplatničkog odnosa (ako se radi o novom korisniku).

Na isti način će mu biti omogućena i deaktivacija usluge Mobilni Internet tarifa CONNECT.

!hej (prepaid) korisnici

usluge mogu aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja:
• GPRS na broj 063 3807 (za aktiviranje Mobilnog Interneta tarife START)

cuj srce

ti gej XD
d1nO_pS je napisao/la:
http://www.eronet.ba/privatni/dokument.asp?stranica=mobilni_internet.asp&t=1&s=17&active=92

btw : kakve veze ima sto je tebi Sony Ericsson ?

edit: ovako dobijes internet

Aktivacija Mobilnog Interneta

Aktivacija GPRS / MMS usluge

eronet (postpaid) korisnici

Mobilni Internet tarifu START mogu aktivirati pozivom Službi za korisnike na broj 063 3800.

Ukoliko eronet korisnik želi aktivirati Mobilni Internet tarifu CONNECT potrebno je na
prodajnom mjestu popuniti zahtjev za dodatne usluge (ako se radi o postojećem korisniku) odnosno zahtjev o zasnivanju pretplatničkog odnosa (ako se radi o novom korisniku).

Na isti način će mu biti omogućena i deaktivacija usluge Mobilni Internet tarifa CONNECT.

!hej (prepaid) korisnici

usluge mogu aktivirati slanjem SMS poruke sadržaja:
• GPRS na broj 063 3807 (za aktiviranje Mobilnog Interneta tarife START)

cuj srce :)

ti gej XD
jao bas si srce znaci samo posaljem poruku i to je to ?

hvala jos jednom svima !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.