e ovako trebam sad da uzimam sebi novi mis za comp pa bih vas pitao za prijedlog koji da uzmem,unaprijed hvala na pomoci.
Pitanje
Riješeno
GAMERS.ba - BH Gaming Community
598 pregleda · 22 odgovora · otvorena 29.09.2005. u 22:05
iako je tema vec bila! pretpostavljam da zelis za CS mis!
onda:inteli 3.0,4.0 !MX510, Razer! po meni najbolji!
onda:inteli 3.0,4.0 !MX510, Razer! po meni najbolji!
razer diamondback
ili plasma ili magma ili intelli ili logitech ili neki drugi
ili plasma ili magma ili intelli ili logitech ili neki drugi
Koliko para zelis da izdvojis za mis? Jel ti treba za cs ili ?
da zaboravio sam reci mis mi najvise treba z*** CS-a.a mahire mislim sebi uzeti mx-510 ali reko da nema ko od vas koji drugi mis pa da preporuci .
kolutassssss RESPECT!
Boki de im objasni neke stvari oko pacova za CS... hehe!
MX1000 - 200 KM - Problemi bez odgovarajuce podloge koja kosta 30 KM ...
Komp. Buraz bilo bih dobro da je P4 .. ostalo neznam BOLE zna!
MX1000 - 200 KM - Problemi bez odgovarajuce podloge koja kosta 30 KM ...
Komp. Buraz bilo bih dobro da je P4 .. ostalo neznam BOLE zna!
da zaboravio sam reci mis mi najvise treba z*** CS-a.a mahire mislim sebi uzeti mx-510 ali reko da nema ko od vas koji drugi mis pa da preporuci .
Z-TroniC je napisao/la:
po meni i najbolji i dosta ga gamera koristi!
| da zaboravio sam reci mis mi najvise treba z*** CS-a.a mahire mislim sebi uzeti mx-510 ali reko da nema ko od vas koji drugi mis pa da preporuci . |
po meni i najbolji i dosta ga gamera koristi!
mx510 ,, ima kabal nece daleko odletiti kad ga bacis.. ogroman je pravi rupe na zidovima ,, ima viska tipki

ja ga imam =)

ja ga imam =)
Uzmi razer (ako ga mozes gdje naci), a ako ne onda mx 518 ili mx 1000 (dosta skuplji od 51
mozete li mi samo jos reci koliko je razer diamondback jer u mom gradu ga nema,mislim sebi naruciti ako budem uzimao?
Po meni je najbolji miš Intelli Optical od Microsofta. Nekako mi dobro leži u ruci fakat!
mozete li mi samo jos reci koliko je razer diamondback jer u mom gradu ga nema,mislim sebi naruciti ako budem uzimao?
Z-TroniC je napisao/la:
120 KM kod nas koliko znam :/
| mozete li mi samo jos reci koliko je razer diamondback jer u mom gradu ga nema,mislim sebi naruciti ako budem uzimao? |
120 KM kod nas koliko znam :/
Evo Vako Da Ti OBjasnim!!!
1. Mx510: ako nemas para za nesto bolje to su nekih 20evra, 800dpi,veoma precizan i jako dobar za igre kao sto su cs 1.6 ,wc3
2. Mx518: ako imas malo vise para ovo je comfor, 1600dpi, napravljen najvise za pro gaming, veoma precizan i osetljiv, sa dobrim softwerom u paketu
3.Razer Diamond Black(plazma): ako bas imas para ovo je preteran mis ima isto 1600dpi kao i mx 518 ali je zato drugacijeg dizajna i namenjen je za igrace koji mis cene do maximale znaci kojima je jako bitno preciznost kod misa ovo je pravo za njih
4.Inteli 4 : za neke pro gamere najbolji mis ikad i mogu ti reci da su mozda u pravu ali je mis dosta skup i neznam da li ga je moguce nabaviti u bih ali n1
Mis koji nikako nebi smeo uzeti:
Mx 1000 : ovo je smrt za igre
nema sta vise reci ima 1600dpi ali je los za igre loseg dizajna lose pokretljiv skroz los nikako uzeti!!!
Mx 500 : iako po meni jedan od najboljih miseva ikad vise se ne isplati uzimati novi mx500 jer se nemoze porediti sa konkurencijom
Nadam se da sam POmogao
Napomena :
Ako kupis bilo koji od ovih miseva budi siguran da bez dobre podloge(steelpad,icemat....) neces moci izvuci maximalne performanse misa tako imaj to u uvidjaju
1. Mx510: ako nemas para za nesto bolje to su nekih 20evra, 800dpi,veoma precizan i jako dobar za igre kao sto su cs 1.6 ,wc3
2. Mx518: ako imas malo vise para ovo je comfor, 1600dpi, napravljen najvise za pro gaming, veoma precizan i osetljiv, sa dobrim softwerom u paketu

3.Razer Diamond Black(plazma): ako bas imas para ovo je preteran mis ima isto 1600dpi kao i mx 518 ali je zato drugacijeg dizajna i namenjen je za igrace koji mis cene do maximale znaci kojima je jako bitno preciznost kod misa ovo je pravo za njih

4.Inteli 4 : za neke pro gamere najbolji mis ikad i mogu ti reci da su mozda u pravu ali je mis dosta skup i neznam da li ga je moguce nabaviti u bih ali n1
Mis koji nikako nebi smeo uzeti:
Mx 1000 : ovo je smrt za igre
nema sta vise reci ima 1600dpi ali je los za igre loseg dizajna lose pokretljiv skroz los nikako uzeti!!!Mx 500 : iako po meni jedan od najboljih miseva ikad vise se ne isplati uzimati novi mx500 jer se nemoze porediti sa konkurencijom

Nadam se da sam POmogao

Napomena :
Ako kupis bilo koji od ovih miseva budi siguran da bez dobre podloge(steelpad,icemat....) neces moci izvuci maximalne performanse misa tako imaj to u uvidjaju

Zadnji edit: 29.09.05 u 16:35:40
Post dobio aplauz od gc
puno hvala PURA
MX1000 ne valja ni sekunde za igranje zato sto je laserski i zato sto mu laser jos radi kad dignes mis 10 cm povis podloge !
MX500-510 puno u modi 2004 godine
MX300 i Intelli 3.0 gamerski misevi svih vremena !
Razer (bilo koji) jer najamnji ima 1600 dpi a sada novi coperhead ima 2000 dpi , znaci ako hoces preciznost za rad oko arhitekture onda ti preporucujem ovaj !
Znaj da na MX miseve mozes ukinut akceleraciju na mouse options dodje u instalaciji a za sve ostale ti treba mouse fix !
Uzivaj , naravno ako imas 100 KM !
MX500-510 puno u modi 2004 godine
MX300 i Intelli 3.0 gamerski misevi svih vremena !
Razer (bilo koji) jer najamnji ima 1600 dpi a sada novi coperhead ima 2000 dpi , znaci ako hoces preciznost za rad oko arhitekture onda ti preporucujem ovaj !
Znaj da na MX miseve mozes ukinut akceleraciju na mouse options dodje u instalaciji a za sve ostale ti treba mouse fix !
Uzivaj , naravno ako imas 100 KM !
kuglicu i papir i stelaj se
Ocigledno si procitao
http://www.gamers.ba/novatemahelp.php
prije postanja, pa si nakon dugog razmisljanja cvrsto odlucio staviti ovaj unikatni naziv teme.
http://www.gamers.ba/novatemahelp.php
prije postanja, pa si nakon dugog razmisljanja cvrsto odlucio staviti ovaj unikatni naziv teme.
mx 518 je straha mish ja ti preporucujem da njega uzmes malo je na pocetku teze naviknes al onda ide ko od shale.
odlican za gadjanje i za okret perfektan
odlican za gadjanje i za okret perfektan
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.