Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vicevi

795 pregleda · 67 odgovora · otvorena 12.11.2008. u 18:49

Evo jedna tema da se malo nasmijemo !

Ja cu napisati nekoliko svojih viceva, a vi mozete isto..

Nemojte samo kopirat sa nekog sajta jer nije to to..napisi "svoje" koje mislis da su stvarno smijesni.

Vic broj 1 :

Jednog dana zivotinje se dogovore da naprave WC u sumi. Kada su zavrsili napravila se velika guzva. Prvi u redu je bio zec. Kada je zec usao u wc pitali su koju pjesmu hoce da mu puste. On je rekao bilo sto od Sase Matica. Oni puste neku od Sase Matica i zeko zavrsi svoj posao. Izlazi on njemu gotiva sve mu lijepo i ode kuci. Dolazi sada vuk, pitaju ga sta on hoce. Kaze on dajte meni nesto od Halid Beslica. Puste oni njemu neku od Halida i on zavrsi sto je trebao zavrsit u wc-u(nisam siguran jel bila mala ili velika nuzda, al' nije ni vazno). Dolazi sad medo, udje on brzo, i odma ga pitaju koju ce pjesmu. Medo ko medo razmislja cese se po stomaku i rece da mu puste bilo koju! Zavrsi medo izlazi kad ono sav wc od gov***. Deru se svi, pa medo sta ovo uradi, pa kako ovo mozes uradit, pa ovo, pa ono. Medo se naljuti i kaze " Nisam ja kriv, debili mi pustili HIMNU i moro ustat !

Vic broj 2 :

Medo i golub se nesto zafrkavaju i odjednom ugledaju orla kako pada sa velike planine. Taman da padne sleti fino i okrenu se prema njima. Kaze medo pa sta to bolan radis. Kaze ma joj KULIRAAAAM. Kaze golub odo i ja ovo uradit. Dodje golub do vrha planine i baci se. Pada golub i taman da se slomi sleti do mede. Kaze medo kako je bilo golupcicu. Kaze golub ma joj medo ovo je stvarno uzivancija. Kaze medo pa sta ti je fazon bacit se i sletit. Kaze golub ne seri bolan KULIRAAAM. Kaze medo haj odo i ja ovo da uradim da vidim o cemu pricaju. Pope se medo na planinu i baci se. Deru se orao i golub, MEDOOO GDJE SU TI KRILAA BOLAN. Kaze medo MA PUSTI KRILAA. Dreknuse se orao i golub njemu : JAO MEDO AL TI KULIRASSS ! ! !

Vic Broj 3 :

par kratkih viceva o Cak Norisu..svima poznati al ovo su po meni najbolji...

- Cak Noris zna gdje pocinje krug !
- Cak Noris moze da obrise Recycle Bin !
- Obelix je kada je bio mali upao u Cak Norisovu pljuvacku !
- Takmice se : Mujo,Haso,Fata,Zec,Medo, i pobijedi Cak Noris !
- Jak, Jaci, Cak Noris !
- Kladili se Cak Noris i Supermen " ko izgubi na ruku" mora nositi gace preko hlaca !
- Cak Noris ne voli Reymonda !
- Cak Noris se samo 2 puta malo izivcirao to je poznato kao 1.Svjetski rat i 2.Svjetski rat !
--------------------------------------------------------------------------

I evo jos 1 moj vic, pa ste vi na redu :)

- Svadjaju se muz i zena:
ZENA: Ti samo trosis pare na alkohol, alkoholicaru jedan
MUZ: Ti samo trosis pare na tu j*b*** sminku
ZENA: Ali ja trosim na sminku da budem lijepa....
MUZ: Pa i ja pijem da mi budes lijepa....

Jos samo nesto sto nije vic, al' ipak cete se nasmijati(nadam se).

Nejasne Rijeci:

-aerobik - bik koji leti

-bermuda - medvjedja jaja

-KatRan - macka u bijegu

-KreTen - skupina od 10 zaba

-NeMati - Otac

-PetAK - ak ak ak ak ak

-PigMent - svinja sa okusom mentola

-------------------------------------------------------------------------

To bi bilo to..Malo se nasmijte i ako zelite napisite neke svoje viceve...

Na ovakvoj temi nema razloga za spam :D
evo posto nemogu da odg na onu temu Bosanski help desk evo ovdje
kazu da je ovo istina :

"zove zena i kaze imam problem ,pitaju oni o cemu se radi ,kaze ona izbacilo mi ovo "press any key,Pitaju je pa u cemu je problem ?.. Kaze ona pa ja nemogu da nadjem any key na tastaturi ! ^^
Evo jedan bezobrazni.Nadam se da mi neće admini zamjeriti.

Kako je Pinokio sazno da je drven.Dr*o i zapalio se.
Ovi vicevi o ckuck norrisu

Ide:

Svi vole reymonda ali chuck norris ga nevoli.......

I evo od mene jedan........

Chuck norris pobjedio zid u partij tennisa.........
Dođe coek do ciga koji prodaju odjecu, mazne on sebi jaknu i pobjegne. Istom kaze ciganka ovim cigi "ode bre jakna!!"
a na to ce cigo "po kojoj ceni???"
A ciganka ce "po nabavnoj brate!" xD
ewo jedan moj:

Dere se zena na muza i kaze mu:
-Jesi neradnik, idiote jedan, bolje bi bilo da sam se za konja udala.
a muz ce na to:
-Vjencanje s bliznjim je zakonski zabranjeno!!!
EVo jedan :D

Dosao Perica kod frizera i pita ga frizer : " Perice Kako Hoces da te Osisam" a on ce na to : BESPLATNO ....

Edit jos jedan :D

Stanovali mujo i haso u 2 zgrade. Jedna POred Druge. I nisu imali telefona !! pa oni ujutro izadzu na prozor i dovikuju se , a to susjedima smeta.! i jednog dana se oni odluce da im kupe telefon !! i kupe ti oni njima telefone !! KaD sljedece jutro , otvori mujo prozor pa vikne Hasu " Hasooo Javi Se Na telefon... XD

Edit 2 :D

Svadaju se Amerikanac,Bosanac,Njemac ko ima Najbolju gumu !! Kaze Amerikanac Mi imamo najbolje gume , kroz eksere da prozes nemozes im nista !! Kaze NJemac mi imam najbolje gume za auta , preko svega da predzes ma nista im nemoze bit !! Kaze bosanac , ma bjezi te tamo , Moj drug Haso Skocuo sa zgrade , On se sav razvalio , a opankama nista ..... XD
Tata, danas sam imao svoje prvo seksualno iskustvo, a tata ce ponosno I kako je bilo odlicno, samo me malo boli guza

btw i ja mogu izbrisati recycle bin
Samo Norris Chuck ne misli na torticu.

Idu 2 kera ulicom, jedan se Češka a drugi Slovačka.
kaze ovako :

- Uhvati Mujo zlatnog kuhara i ne da mu da ide
-nakon 10 minuta krene zlatni kuhar da bjezi ovaj mu ne da
-na kraju ce njemu zlatni kuhar :

Hajde bolan Mujo pusti me ispunit cu ti 3 paprike :D
CITAJ I PLACI!!

-Chuck Norris ne spava,on čeka.
-Chuck Norris spava s upaljenim svjetlom,ne zato jer se boji mraka,nego zato što se mrak boji njega.
-Bog je htio stvarati zemlju 10 dana,ali Chuck mu je dao samo 6.
-Glavni izvoz Chucka Norrisa je bol.
-Chuck Norris redovito daruje krv,ali ne svoju.
-Kada Chuck radi sklekove,ne odguruje se od zemlje nego odguruje zemlju od sebe.
-Chuck Norris ima dvije brzine:hodaj i ubij.
-Chuck je prao rublje u oceanu dok nije skužio da su tsunamiji štetni za ljude.
-Mnogi ljudi nose superman piđamu,Superman nosi Chuck Norris piđamu.
-Chuck Norris na kraju svakog tjedna ubije 14 bijelaca da ljudi ne misle da je rasist.
-Kad bi Chuck obrijao bradu imao bi još jednu šaku ispod.
-Chuck Norrisu prije snimanja Walkera daju 6 slonovskih doza za uspavljivanje da nebi ubio ostale glumce..
-Suze Chucka Norrisa lijece rak. Steta sto on nikada nije zaplakao.
-Chuck Norris ne ide u lov jer rijec 'lov' podrazumijeva mogucnost neuspjeha. Chuck Norris ide ubijati.
-Chuck Norris je brojao do bezbroj - dvaput.
-Chuck Norris je vec bio na Marsu; zato tamo nema znakova zivota.
-Ako vidis Chucka Norrisa, on vidi tebe. Ako ne vidis Chucka Norrisa, mozda te samo nekoliko sekundi dijeli od smrti.
-Chuck Norris trenutno tuzi NBC, tvrdeci da su Zakon i Red autorizirana imena njegovih nogu.
-Jednom su proizveli Chuck Norris toalet papir, ali papir nije dopustao da itko sere po njemu.
-Ne postoji Chuck Norrisova peta.
-Chuck Norris ima rijec kojom zove osobu koju strpa u komu; ta rijec je 'sretnik'.
-Glavni izvoz Chucka Norrisa je bol.
-Kad Chuck Norris ispunjava poreznu prijavu, posalje prazne formulare i sliku sebe u borbenoj pozi.
-Chuck Norris nikada nije morao platiti porez.
-Chuck Norris je osvojio tri Grammya za zvuk koji proizvodi njegova noga u kontaktu s necijim licem.
-Kako bi dokazao da nije tesko pobijediti rak, Chuck Norris je dvije godine pusio petnaest steka dnevno i dobio sedam vrsta raka - i pobijedio ih dizuci utege 15 minuta.
-Chuck Norris je narucio Big Mac u Burger Kingu, i dobio.
-Neki slijepac je jednom prilikom stao Chucku Norrisu na nogu.
Chuck je uzviknuo, 'Znas li ti tko sam ja!?Chuck Norris!'. Puko spominjanje njegova imena izlijecilo je covjekovu slijepocu. Nazalost, prva, zadnja i jedina stvar koju je ovaj ikada vidio bio je Chuckov fatalni polukruzni udarac.
-Parkirni znak sa slikom kolica ne znaci da je mjesto rezervirano za invalide. Zapravo je to znak upozorenja, da mjesto pripada Chucku Norrisu i da cete ubrzo postati invalid ukoliko tu parkirate.
-Chuck Norris je 1/8 Cherokee. To nema veze sa pretcima, on je pojeo je****g indijanca.
-Chuck Norris je jednom udario polukruzno covjeka tako jako da je njegova noga probila brzinu svjetlosti, vratila se nazad kroz vrijeme, i ubila Ameliu Earhart dok je preletala Tihi ocean.
-Najbrzi put do covjekova srca je pomocu sake Chucka Norrisa.
-Sta je prolazilo kroz misli svih zrtava Chucka Norrisa prije nego umru? Njegova cipela!
-Policija oznacava sve koji napadnu Chucka Norrisa sifrom 45-11... samoubojstvo!
-Chuck Norris je jedini covjek koji je pobjedio zid u partiji tenisa!
-Kako Chuck Norris pravi maslac?? Polukruzno udari kravu i maslac izlazi ravno vani!
-Chuck Norris se orginalno pojavio u igri Street Fighter II, ali su ga beta testeri morali izvaditi jer bi pritiskanje bilo kojeg dugmeta rezultiralo njegovim izvodenjem polukruznog udarca. Kad su ga pitali o toj "gresci" rekao je :"Nema Greske!".
-Uvodna scena iz filma "Spasavajuci vojnika Ryana" bazira se na igranju "Granicara"(izmedju dvi vatre) u drugom razredu Chucka Norrisa.
-Ninja Kornjace su bazirane na istinitoj prici. Chuck Norris je jednom progutao cijelu kornjacu, i kad ju je posrao kornjaca je bila visoka 1.70m i znala je karate.
-Brzi od metka... snazniji od lokomotive... u stanju da preleti najvise zgrade... da to su vjezbe za zagrijavanje Chucka Norrisa.
-U Bibliji pise da je Isus pretvorio vodu u vino. Ali tada je Chuck Norris pretvorio vino u pivu.
-Chuck Norris se ne tusira, on se kupa u krvi.
-Tri glavna uzročnika smrti u sad-u su : infrakt, rak pluća i chuck norris
-Zašto Chuk Norris nije imao glavnu ulogu u Titanicu? -Jer bi ih sve spasio
-Chuck Norris vas moze udariti tako jako da vam izmjeni DNA. Desetljecima poslije vasi potomci ce povremeno saginjati glavu i govoriti: Sto je to bilo!
-Evolucija zapravo ne postoji,postoji lista bića kojima je Chuck dopustio da žive.
1) Prvo pravilo o Chuck Norrisu je da ne pricas o Chuck Norrisu 2) Ako imas 5 maraka i Chuck Norris ima 5 maraka, Chuck Norris ima vise para od tebe 3) Chuck Norris kise otvorenih ociju 4) Chuck Norris moze pojest samo jedan cedevita bonbon 5) Chuck Norris moze ubit dva kamena jednom muhom 6) Ne postoji teorija evolucije, samo stvorenja kojima je Chuck Norris dopustio da zive 7) Chuck Norris je taj zbog kojeg se krije Karadzic 8) Chuck Norris je brojao do beskonacnosti, dvaput 9) Kad Chuck Norris radi sklekove on ne gura sebe gore, vec zemlju dole 10) Chuck Norris moze zalupiti okretna vrata 11) Jednom je zmija ujela Chuck Norris-a i nakon deset dana patnje i bola, zmija je umrla 12) Chuck Norris moze dijelit nulom 13) Kad Chuck Norris prica, svi slusaju, i onda umru 14) Google nije lud da trazi Chuck Norris-a 15) Chuck Norris-u treba 20 minuta da pregleda emisiju "60 minuta" 16) Ne postoji oruzje za masovno unistenje u Iraku. Chuck Norris zivi u Oklahomi 17) Chuck Norris je popio citavu kutiju tableta za spavanje i morao je trepnut 18) Neki ljudi nose Supermenov znak na majici. Supermen nosi Chuck Norris-ov 19) Kad se Bruce Banner naljuti, pretvori se u Hulk-a.
chuck norris je pobjedio svoj lik u ogledalu u igri ko trepne izgubio je......
r453r je napisao/la:
igrala se beba awp-om i pogine
Stvarno je smijesno nema sta evo zamalo da padnem sa stolice od smijeha..

Mora li uvijek neko nesto ovako napisati?!
Ja neznam jel fazon da dobije bod sto je napisao ili misli da je cool..

Ovo predlazem da procitas, ne samo ti i svi ostali

-Čovjek je jedino biće s darom smijeha. Jedino biće sa smislom za humor, utemeljenim u njegovoj metafizičkoj strukturi. Razne su vrste humora: tako imamo onaj koji čovjeka oslobađa ali i onaj koji ubija, u kojemu se drugi ismijava i dr.

E ja od tebe trazim da napises nesto fino da se mi svi mozemo nasmijati. Kao normalno bice sa smislom za humor. Ja konkretno trazim 1 vic, koji si ti nekad cuo od svog jarana ili od bilo koga a da ti se svidio, da jednostavno napises.

Humor je oblik zabave i vid ljudske komunikacije sa svrhom da nasmije ljude i učini ih sretnim. Podrijetlo riječi humor dolazi od humoralnog liječenja starih Grka, koji su tvrdili da mješavina tekućina (humora) kontrolira ljudsko zdravlje i osjećaje. - by Wikipedia

,,najvece ljudsko dostignuce je humor"
-------------Herman Hesse--------------
Idu dvije cackalice putem ... i sretnu lizalo ,kaze jedna od cackalica vidi onog glavone ^^

AHAHAHAHA^^
Gospođa Olja postala doktorica pa joj na ulazu u ured pise DR.OLJA

edit: zasto Dino Rađa kad je Goran Karan NAJOBOLJI :D
NeoX je napisao/la:
Evo jedan bezobrazni.Nadam se da mi neće admini zamjeriti.

Kako je Pinokio sazno da je drven.Dr*o i zapalio se.
Najjaci ! ^^ Svaka cast !

Here comes another one " Kaze Hitler Jevrejima u rupi, "danas vam pustam plocu" pita ga jevrej kakvu .. A ce Hitler na to BETONSKU !
chuck noris je porezao noz
njemu se jedino moze dignut na mariju serifovic
Pleasure je napisao/la:
Ovi vicevi o ckuck norrisu

Ide:

Svi vole reymonda ali chuck norris ga nevoli.......

I evo od mene jedan........

Chuck norris pobjedio zid u partij tennisa.........
znas ti da je chuck noris posjeko noz ? chuck noris se neboji mraka jer se mrak boji njega !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.