Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa Rezolucijom.

168 pregleda · 9 odgovora · otvorena 08.11.2008. u 23:38

Znaci sljedeci problem imam..

Na compu su mi dva acounta sada hocu da stavim na jednome acountu rezoluciju 1024x768 a na drugome acountu 1440x900.
Znaci fol je u tome sto stavim npr, na svome acount oovu 1440 rezoluciju a kod buraza hocu da stavim 1024 ali nikako nece uvijek nam mogu samo iste rezolucije biti...

Mozeli iko mi pomoci i reci sta da radim thx puno.
nekontam nasta mislis :S

Post dobio šamar od LizzarD

daw1D je napisao/la:
onca nemoj spamati:@

btw. neznam bgm i ja sam tako prije imao 2 acc i pokusao razlicitu rezoluciju isti problem imao
daw1D je napisao/la:
Neznam sta da ti vise objasnim sve sam detaljno objasnio sta zelim...
boNe je napisao/la:
onca nemoj spamati:@

btw. neznam bgm i ja sam tako prije imao 2 acc i pokusao razlicitu rezoluciju isti problem imao
Ja ipak mislim da na jednom racunaru uvijek ostaje ista rezolucija ...Eh sada ne znam da li sam ja u pravu 
Aaaaa ne kuzim zasto zelis tu manju rezoluciju, kako se ja kuzim ta 1440x900 je wide rezolucija, pa valjda onda imas i neki wide ekran, a za njega ne ide ta rezoluzija 1024x768.

mcill je napisao/la:
Aaaaa ne kuzim zasto zelis tu manju rezoluciju, kako se ja kuzim ta 1440x900 je wide rezolucija, pa valjda onda imas i neki wide ekran, a za njega ne ide ta rezoluzija 1024x768.
mah glupko neki vidis da provaljuje :D
kupi 2 compa i to je to :)

Nema sanse da to napravis na dva acc-a to isto ko kad bi djelio ram 
mcill je napisao/la:
Sta me osamari ovaj beskicmenjak, koji feget, ajd posalji mi na PM razlog zasto si me osamario, j**e se meni za bodove, al kad pisem gluposti onda me samaraj (sto jako rijetko radis) a ne kad pokusavam pomoci nekome...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.