Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Web Dizajn

183 pregleda · 12 odgovora · otvorena 02.11.2008. u 00:53

Znaci...nudim uslugu dizajniranja web stranica...ne hosting vec samo dizajn...kontakt na msn reflex.o@hot... Cijena po dogovoru ...
daj neke primere sto si radio ?
npr

www.hkdubih.org
www.jupiter.ba
www.zajednistvo.info

to su narucivane jednostavne nekomplikovane stranice...znaci nudimo dizajn i stranica tipa g.ba ...naci takav desing ...
Virtualhrca je napisao/la:
npr

www.hkdubih.org
www.jupiter.ba
www.zajednistvo.info

to su narucivane jednostavne nekomplikovane stranice...znaci nudimo dizajn i stranica tipa g.ba ...naci takav desing ...
hmm jupiter nije losh...jednostavan al dobar..al ove dvije su stvarno bezze...(dizajn=10 minuta)neznam kako neko moze dati lovu za ono!!
nemoj se ljutit...jbga tako je!
evo svaka cast na svemu tome sto ti radis.

Mislis da nema dovoljno web dizajnera ovdje?

Sta mislis da svi postave temu kao ti i da ponude svoje usluge?

hihi ...
al ne ebote...te 2 zadnje smo uradili jednotavno jer su tako htijeli...to je ozbiljni siteovi i ljudi nece animacije...frend sto samnom radi je radio stranice poput g.ba ... ja sam se ponudio kome treba ... niko ostalim nebrani da stave temu i da se ponude ljudima
Nyte je napisao/la:
hmm jupiter nije losh...jednostavan al dobar..al ove dvije su stvarno bezze...(dizajn=10 minuta)neznam kako neko moze dati lovu za ono!!
nemoj se ljutit...jbga tako je!
gledaj kralju da sad malo radis stranice tj. da radis sa poslovnim ljudima znao bi sta se danas najvise trazi, tj. jednostavnost a u tome i fin gladak dizajn, e sad to sto ti nadjes neki gamerski forum sa 500 caka to je drugo, iako ni to nije zeznuto..

radi se iskljucivo ono sto klijent trazi, ako se meni svidja da je nesto u plavoj boji, a on mi kaze da treba biti siva, bit ce siva..
obične template za joomlu radiš..to je tek ono w od web designa...
ArtWizarD je napisao/la:
obične template za joomlu radiš..to je tek ono w od web designa...
Slažem se! (:
Virtualhrca je napisao/la:
npr

www.hkdubih.org
www.jupiter.ba
www.zajednistvo.info

Jupiter je fin a ovo ostalo .... prejednostavno.

I de mi objasni sto reklamiras ovdje? I ja sam prije pravio dizajnove (za blog > blogger.ba) i predobri su bili al' nisam se reklamirao. Kome treba kontaktirat' ce me.

A zamisli sad da svako sebe reklamira ... pa to bi bio ... ne znam ... nemam rijeci ... mozda "haos"

Sretno tebi u radu i ako mi nesto zatreba tebe cu pitat ^^
imam webspell site, i treba mi neki kewl template,aj mi nadji pa mi reci ^^

btw. ja te jucer zovem u parku,ti se okrenu i ode,ja bio s tibom

aw aw
hehe nezajebavajte cojka nije bitno jel dobro ili lose uradjena stranica bbitno je da se svidja onome ko je narucio i da je po njegovoj zelji...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.